Detroit: Become Human hakkında değişik bir eleştiri geldi - Haberler - indir.com

Detroit: Become Human hakkında değişik bir eleştiri geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-29 10:40:15
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Kısa bir süre önce oyun dünyasına girişini yapan Detroit: Become Human, inceleme puanlarında iyi bir sonuç elde etmeyi başarmıştı. İnceleme puanlarında başarı elde eden oyun, oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. 25 Mayıs itibariyle oynanmaya sunulan Detroit: Become Human hakkında oyuncuların ilk yorumları da gelmeye başladı. Detroit: Become Human'ın hikayesinde insanlar ve robotlar konu ediniyor. Günümüzün güncel konusu denilebilecek olan insanlar ve robotlar arasındaki ilişki, oyunun hikayesine yansıyor. Konu itibariyle oyun, daha öncesinden de oyunculara farklı gelmeyi başarmıştı. Fakat çıkışından sonra bazı oyuncular, oyundaki insan ve robot ilişkisinin aktarımından rahatsızlık duydular.

Detroit: Become Human'da oyuncular insanlara yapılan muameleden rahatsız oldu

PS 4 platformuna özel olarak çıkış yapan Detroit: Become Human, sevilmeyi başaran bir yapım oldu. Geliştiriciler, Beyond Two Souls'ta fazlasıyla olumsuz eleştiri almışlardı. Bu nedenle Detroit: Become Human ile kendilerini toparlamak istediler ve daha iyi bir hikaye sundular. Oyun hikaye olarak da farklı bulunan ve sevilen bir oyun oldu. Androidlerle insanlar arasındaki ilişkinin işlendiği oyunda, senaryo gereği Android'lerin insanlara bakış açısı biraz farklı işlendi. Bu durum, bazı forum sitelerinde, özellikle yabancı sitelerde  oyunculardan tepki aldı.

Yabancı oyun sitelerinde, oyuncular Detroit: Become Human'da robotların insanlara yaptığı muameleden rahatsız olduklarını dile getirdiler. Oyuna bakıldığında, birçok sahnede insanlara ikinci sınıf muamelesi yapıldığı dikkat çekti. Aynı zamanda insanların ahlaksızlığına da değinen Detroit: Become Human, bu anlamda eleştiri almaya da devam ediyor. David Cage ve geliştirici ekip konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Yaşanan bu durumun, oyunun satışlarını düşürebileceği söyleniyor.





PAYLAŞ