Destiny Bir Günde 500 Milyon Dolar Kazandırdı - Haberler - indir.com

Destiny Bir Günde 500 Milyon Dolar Kazandırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Tüm zamanların en başarılı yeni video oyun IP'si olan Destiny, tarihe adını 'ilk gün en çok satan dijital konsol oyunu' olarak yazdırmayı başardı. Oyunun geliştiricisi Activision'ın yaptığı duyuruya göre oyun ilk gün 500 milyon dolarlık satış rakamına ulaştı.

Activision Blizzard, Inc.'in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc., bugün firmanın ilk gün itibariyle dünyanın dört bir yanındaki perakende mağazalara ve birinci taraflara 500 milyon doların üzerinde Destiny satışı gerçekleştirdiğini ve oyunun tarihin en büyük yeni video oyun IP'si olduğunu duyurdu.

Destiny dünyanın dört bir yanında 11,000'in üzerinde gece yarısı açılışı ile satışa sunuldu ve 178'den fazla ülkeden oyuncular heyecanlarını YouTube ve sosyal medya üzerinden paylaştılar.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Activision Publishing CEO?su Eric Hirshberg. ''Destiny sektör tarihinin resmi olarak en büyük yeni oyun açılışı oldu. Tarihin ilk günden en çok satan dijital konsol oyunu oldu. Destiny'nin bu neslin ikon oyunlarından biri ve Activision'ın yeni milyar dolarlık markası olacağına her zamankinden daha çok inanıyoruz. Daha da önemlisi, elimizden bırakamadığımız harika bir oyun olması. İnanılmaz yetenekleri ekibimize ve bunun gerçekleşmesinde emeği olan ortaklarımıza, en önemlisi de Bungie'deki ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz.'' açıklamasında bulundu.





PAYLAŞ