Destiny 2'nin Ücretsiz Sürümü Bugün Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Destiny 2'nin Ücretsiz Sürümü Bugün Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-28 23:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Sosyal Medya

Destiny 2'yi oldukça fazla merak ediyor fakat oyunu oynamadan da o kadar para vermek istemiyor iseniz Bungie'nin size oldukça güzel bir sürprizi var. Aynı World of Warcraft'ın Starter Edition mantığı ile Destiny 2 Ücretsiz Deneme sürümü sayesinde oyunu istediğiniz süreyle ücretsiz olarak oynama imkanınız olacak, oyun mekaniklerine aşina olduktan hemen sonra sonra da dilerseniz tam sürümü hemen satın alabilirsiniz.

 

 

Oyun zaten Black Friday indirimleri arasında oyuncu sayısını önemli derecede arttırmıştı (ki buna PC versiyonu da dahildir) fakat Bungie'nin bu hamlesi oyun ile tanışacak olan oyuncu sayısını ciddi derecede etkileyecek gibi görünüyor.

Bungie'nin 'tomorrow' dediği tarih aslında bugün, yani 28 Kasım. 

Ücretsiz deneme sürümü tüm platformlar için sunulacak, yani Xbox One ve PlayStation 4, Windows PC (Battle.net üzerinden) mağaza sayfalarındanÜcretsiz deneme sürümünü alabilirsiniz. Destiny 2'nin Ücretsiz deneme sürümünde oyundaki iki adet bölge bulunacak: bunlar Dünya'daki European Dead Zone (EDZ) ve Titan ayı. Fakat oyuncular Farm sosyal alanını da ziyaret edebilecekler.

Ücretsiz deneme sürümünde EDZ ve Titan'daki hikaye görevlerine ve maceralarına katılabileceksiniz. Ayrıca Crucible'da rekabetçi çok oyunculu maçlar bile yapabileceksiniz fakat bunlar yalnızca Quickplay listeleri ile sınırlı kalacak. Oyunu ücretsiz oynadığınız süre içerisinde bir klana katılıp klan deneyimi kazanmanız da mümkün.Ücretsiz deneme sürümünde level sınırı 7 olarak belirlendi, fakat oyunu satın almaya karar verir iseniz tüm ilerlemenizi ana oyuna da aktarabileceksiniz.

Destiny 2'nin ilk DLC'si Curse of Osiris'in full olarak çıkış tarihi (5 Aralık) yaklaşırken bakalım bu ücretsiz sürüm sayesinde oyunun oyuncu sayısı nasıl bir artış gösterecek?





PAYLAŞ