Destansı Bulmaca RPG'si Dungeon Gems Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Destansı Bulmaca RPG'si Dungeon Gems Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geliştirdiği mobil oyunlar sayesinde lider bir konuma sahip olan Gameloft, fantastik öğeler ile donattığı yeni bulmaca oyunu Dungeon Gems'i uygulama mağazalarında indirmeye sundu.

Oyuncularına farklı bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlayan şirket yayınladığı bu oyunla oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını aralama fırsatı sunuyor.

Seçeceğiniz bir kahramanın önderliğindeki orduyu yöneterek karanlık zindanlara gireceğiniz ve fantastik yaratıklar ile savaşarak başarı elde etmeye çalışacağınız oyun ilginç bir oynanış sistemine de sahip.

Dungeon Gems

Farklı elementleri simgeleyen ve Runik adı verilen taşları birleştirerek bulmacaları çözmeye çalışacağınız oyunda, runikleri birleştirmek için belli sayıdaki eylem puanlarını harcamanız gerekiyor. 

Sınırlı sayıda verilen eylem puanlarını bitirmeden, yaratıklarla olan karşılaşmaları kazanmanız oyunda büyük önem teşkil ediyor. Aynı renge sahip runikleri birleştirmek daha az eylem puanı harcamanıza ve daha yoğunlaştırılmış saldırılar yapmanıza imkan sağlıyor.

Renkleri farklı olan runikleri birleştirdiğinizde ise çoklu element saldırıları yapabiliyorsunuz. Tabii ki bunun için daha yüksek eylem puanı harcamanız gerekiyor.

Seçtiğiniz kahramanı kontrol ederek karşılaşmaları kazandıkça geliştirerek, ilginç yetenekler kazandırabileceğiniz oyunda 220 farklı RPG karakteri yer almaktadır.

Türkçe dil desteğine sahip ve ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Dungeon Gems'i, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Dungeon Gems Tanıtım Videosu


PAYLAŞ