Depolama alanı ile şaşırtan Galaxy Note9 - Haberler - indir.com

Depolama alanı ile şaşırtan Galaxy Note9

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 14:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'a dair heyecan verici detaylar ortaya çıkıyor. Daha önce performans testleri ile gündeme gelen Galaxy Note 9 yeni sızdırılan bir bilgiye göre bellek ve depolama kapasitesi, eski telefonlarının depolama alanını ikiye katlayacak! Eski telefonların maksimum depolama alanı 256 GB olarak biliniyordu.

İçine Dünyaları Sığdıracağız!

Note 9'un depolama kapasitesinin tam olarak 512 GB olacağı belirtiliyor. Belirli bölgelerde satışa sunulacak olan bu versiyonunun, bellek boyutu ise 8 GB olacak. Standart modellerinde ise 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olacak. Son derece yüksek kapasiteli olan yeni amiral gemisi içine sığdıracağımız bilgiler konusunda bizi endişelendirmiyor. İçine düşünmeden binlerce dosya, müzik, resim ve çeşitli belgeleri kaydedebileceğiz. Fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da doların yükseldiğini ve akıllı telefonlara zam geleceği haberini öğrendikten sonra uçuk bir fiyatta olacağını tahmin ediyoruz.

Fakat performansı ve depolama alanı göz önüne alındığında satın alınabilecek bir telefon olduğunu belirtmemiz de fayda var.Samsung yeni çıkaracağı amiral gemisinin çıkış tarihini erkene aldığı uzun süredir konuşuluyordu. Galaxy Note 9 lansmanının Temmuz ayının sonlarına doğru yapılması bekleniyor. Cihazında raflarda yer alacağı bekleniyor. Cihaz erken tanıtıldığı taktirde Android sürümü, Android 8.11 Oreo olacaktır.

 





PAYLAŞ