Deniz Savaşı Temalı Mobil Oyun Shipwreck 2D Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Deniz Savaşı Temalı Mobil Oyun Shipwreck 2D Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-13 14:30:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Yerli geliştiriciler Tunç Bektaş ve Çağdaş Yiğit tarafından hazırlanan Shipwreck 2D, kontrolünüzdeki küçük bir bot ile düşman gemilerine karşı savunma yapmaya çalışacağınız ücretsiz bir deniz savaşı oyunudur.

Android cihazlar için yayınlanan oyunda tek amacınız; kontrol ettiğiniz küçük bot ile denizde ilerlemek ve ilerleme esnasında size saldıran düşman gemilerine karşı mücadele etmek olacak. Düşmanlarınızı yok ettikçe botunuzu büyüterek bir gemi sahibi bile olabileceğiniz oyunda ayrıca silah seçeneklerinizi de geliştirebiliyorsunuz.

Normal, zor ve çok zor seviyeleri ile 4 eğlenceli görevin yer aldığı oyunda sonsuz bir harita oldukça uzun bir oynanış deneyimi sunuyor. Oyunda hem İngilizce hem de Türkçe dil seçeneği de bulunuyor.

Shipwreck 2D Nasıl Oynanır?

- Oyunun oynanışı oldukça basit. Gemiyi hareket ettirmek için ekrandaki joystick'i sağa ya da sola kaydırarak basılı tutmanız, döndürmek için de joystick'i yukarı ya da aşağı çekmeniz gerekiyor.

- Oyunda seçtiğiniz silah ile ateş etmek için hedefe imleci doğrulttuktan sonra ekranda herhangi bir yere parmağınızı basılı tutmalısınız. Bu sayede düşman gemilerini roket veya torpidoları fırlatarak denizin derinliklerine gönderebilirsiniz.

- Kilitli birçok gemi seçeneğinin yer aldığı oyunda kilitli gemileri açtırdıktan sonra geliştirme yapar ve seviye atlarsanız, düşmanlarınıza karşı daha dayanıklı bir gemiye sahip olabilirsiniz. Aynı durum silahlar için de geçerli.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınızda oynayabileceğiniz Shipwreck 2D'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ