Dell'in Yeni XPS 15 Modeli İddialı Geliyor - Haberler - indir.com

Dell'in Yeni XPS 15 Modeli İddialı Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-05 14:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler bilgisayar üreticisi Dell tarafından XPS 15 modelinin yeni bir güncellenmiş ve yenilenmiş versiyonu tanıtıldı. Intel'ın işlemcisinden gücünü alan bu yeni modelin üst seviye bir performans sergilemesi bekleniyor. Altı çekirdek yapılı H serisi işlemcinin yer aldığı modelde Core İ5-8300H model işlemci tercih edilmiş durumda. Modelin daha yüksek performans sergilemesini isteyen kullanıcılar Core i9 ve GeForce GTX 150 Ti grafik kartı bulunan versiyonu tercih edebilirler.

Yüksek kapasite isteyen kullanıcılar ise modelin güçlü versiyonlarından birisi olan 1 TB PCle NVMe modeli tercih edebilirler. Üst segment modelde 96 wattlık bir pil yer alırken giriş modelinde ise 56 wattlık pili görüyoruz. Tam dolu bir pil ile 21.5 saate kadar performans sunması hedeflenen modelin düşük parlaklıkta kullanılması durumunda iyi bir batarya performansı sergilemesi bekleniyor.

Yenilenmiş olan Dell XPS 15'in tasarım çizgisi noktasında önceki versiyonları ile aynı dile sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yeni modeli 16 Nisan tarihinde 999 dolardan başlayan fiyat etiketleri ile göreceğiz. Modelin güçlü donanım özelliklerine sahip versiyonun daha pahalı olacağını söyleyebiliriz.





PAYLAŞ