Dell Yeni 4K Lazer Projektörünü Tanıttı - Haberler - indir.com

Dell Yeni 4K Lazer Projektörünü Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-15 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Donanım ve bilgisayar üretici markalardan birisi olan Dell, kısa mesafeden görüntü sunabilen yeni projeksiyon cihazını tanıttı. Firmaların her segment ve kategoride olduğu gibi projeksiyon modelleri arasındaki rekabeti de sürüyor. Bu noktada teknolojik farklar ile rakiplerin önüne geçmek için sıkı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Dell'in bu yeni yakın mesafe projeksiyon cihazı ise sunduğu yüksek görüntü kalitesi ve diğer teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor diyebiliriz. Dell S718QL kod adına sahip yeni lazer projektör, HDR özelliği ile renkleri ve görüntüyü daha canlı bir şekilde aktarıyor ve güçlü lazerleri ile beraber 5 bin lümen parlaklığı sunabiliyor.

Projektörde bir lamba olmadığı için lamba değişimine gerek kalmıyor ve Dell tarafından ifade edilene göre günlük 8 saatlik kullanımda 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde cihaz kullanılabilecek. Bu veriler ile beraber 20 bin saatlik bir garanti sunan şirket projektörün ömrü için oldukça taminkar konuşuyor. Bu yeni lazer projektörün teknik detaylarına gelecek olursak, modelde 4K 3840x2160 çözünürlüğüne sahip 16:9 oranında ekran yansıtabilen bir kalite bulunuyor. Bu yüksek çözünürlük ile beraber projektörün parlaklık değeri kullanımı bir hayli kolaylaştırıyor diyebiliriz.

Bolca ışık bulunan mekanlarda kullanıldığında dahi sunduğu yüksek parlaklık değeri ve oranlarından ötürü ekran parlaması gibi sorunlar söz konusu olmuyor ve ekran rahat bir şekilde gözükebiliyor. Cihazda 1 adet Ethernet, 3 adet USB, 3 adet HDMI, 1 adet VGA, 1 adet 3.5 mm ses girişi ve 1 adet optik çıkış bulunuyor. Bu projektör Wifi desteğide sunuyor ve 4 ayrı kullanıcı aynı anda projektöre bağlanarak sunumlarını gerçekleştirebiliyorlar. Bluetooth bağlantısı ile de başka bir marka hoparlöre bağlanmak mümkün olabiliyor. 19 Temmuz ile beraber yeni lazer projektör Amerika piyasasında satışa sunulacak ve 6000 dolar fiyat etiketine sahip olacak.





PAYLAŞ