Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında - Haberler - indir.com

Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 15:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Gaming İstanbul 2019 fuarında, Dell Gaming ve Alienware standında ülkemizde bulunan son teknoloji oyun bilgisayarları ile monitör ve aksesuarları tüketicilerin beğenisine sundu. 

Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

Elon Musk, BFR Roketinin Adını Değiştirildiğini Duyurdu!Elon Musk, BFR Roketinin Adını Değiştirildiğini Duyurdu!

Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında

Dell ve Alienware oyun deneyimini daha rekabetçi, kişiselleştirilmiş ve erişilebilir hale getirmek amacı ile büyüyen bilgisayar oyunları pazarını karşılamak için inovasayonu ön plana çıkararak amatör ve profesyonel için üst düzey performans sağlayan fakat fiyat konusunda oldukça cazip makineler sunmaya devam ediyor. Dell, G Serisi ve Alienware oyun bilgisayarları ilk kez GIST içerisinde yer alıyor. Dünyanın en güçlü bilgisayarlarını üreten Alienware ile ekonomik fakat güçlü oyun bilgisayarı arayanların ilk tercihi G serisi oluyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de hızlı büyüyen oyun piyasasında tüketicilerin beklentilerini karşılamak için çalıştığını dile getiren Dell EMC Türkiye Genel Müdürü Sinan Dumlu, "Milyar dolar seviyesine ulaşan Türkiye’deki oyun ekosistemini desteklemenin yanı sıra oyunculara profesyonel düzey teknolojilerden, ulaşılabilir bilgisayarların bulunduğu geniş bir oyun bilgisayarı portföyü sunuyoruz. Verdiğimiz destek kapsamında Türkiye’de Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenen profesyonel oyun turnuvalarında Alienware bilgisayar ve monitörler kullanılıyor. Ayrıca G serisi ve Alienware oyun bilgisayarlarımız çeşitli kanallardan doğrudan oyuncularla buluşuyor" şeklinde açıklama yaptı.

Dell, özelleştirilmiş ortamlar, monitörler, uç nokta güvenlik çözümleri ve hizmetleri için ödüllü masaüstü, dizüstü bilgisayarlar ve 2'si bir arada ince istemciler, güçlü iş istasyonları ve dayanıklı cihazlar üretiyor. Ayrıca günümüz iş gücüne herhangi bir güvenli şekilde bağlanmaları, üretmeleri ve iş birliğinde bulunmaları için ihtiyaç duyulan her şeyi karşılıyor. Dell Technologies'in parçası olan Dell, 180 ülkede tüketicilerden farklı ölçeklerdeki kuruluşlara kadar geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veriyor. 

Bu iki markanın en güçlü bilgisayarları, Gaming İstanbul Fuarı'nda tanıtılıyor. Bildiğiniz üzere GIST bugünden başlayıp Pazar gününe kadar dolu dolu etkinliklerle kapılarını aralıyor olacak. Eğer sizde gitmek istiyorsanız etkinlik takvimine bakabilir veya etkinlik için 4 günlük bilet satın alabilirsiniz. Ayrıca VIP ve Profesyonel biletlerde bulunuyor. Fakat bunları almak için biraz daha fazla para ödemeniz gerekiyor. Biletleri GIST'in kendi sitesinden satın alabilirsiniz.


WordPress Yönetici E-postası Nasıl Değiştirilir? (2 Yöntem)WordPress Yönetici E-postası Nasıl Değiştirilir? (2 Yöntem)
Düşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladıDüşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladı
Chrome'da Verimliliği Artırmak İçin Değiştirebileceğiniz AyarlarChrome'da Verimliliği Artırmak İçin Değiştirebileceğiniz Ayarlar

PAYLAŞ