Delikli Honor View 20'nin En Net Basın Görseli - Haberler - indir.com

Delikli Honor View 20'nin En Net Basın Görseli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:42:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni yıl ile beraber delikli ekran tasarımına sahip modeller görmeye devam ediyoruz. Honor’un son dönemlerde sıkça gündeme gelen modellerinden olan Honor View 20 modeli henüz ön tanıtımı gerçekleşmiş bir model olarak biliniyor. Ancak cihazın görseline dair bir detay bulunmazken şimdi ise yüksek kaliteli basın görselleri ortaya çıktı. Ön kamerası ekrana entegre olan Honor View 20 modeli sahip olduğu özellikler ve tasarım ile dikkat çeken bir model olarak biliniyor. Honor’un Nova 4 modeli ile benzerlik gösteren bu yeni Honor View 20 modelinin sol üst tarafında delikli bir ön kamera bulunuyor. Çentiksiz ve full bir ekrana sahip olan bu yeni modelin tasarımı kadar teknik detaylar ile de ön plana çıkması bekleniyor.

Honor View 20 En Net Görseller

Black Friday, Honor'a yaradıBlack Friday, Honor'a yaradı

2018’in sonlarına doğru üretici markalardan delikli tasarımların popüler ve trend olmaya başladığı bu dönemde Honor View 20’de dikkat çeken bir model olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça ince çerçevelere sahip olan bu yeni modelin teknik detaylarına gelecek olursak modelde 7 nm üretim Kirin 980 işlemcisi bulunuyor. 4000 mAh’lik büyük bir pile sahip olan cihazda 6.3 inçlik büyük bir ekran bulunuyor. Kamera noktasında farkını ortaya koyan Honor View 20’nin arka yüzeyinde 48 megapiksel çözünürlüğe sahip ½.inç Sony IMX586 CMOS sensör yer alıyor. 8.0 um piksel boyuta sahip bu sensör düşük ışıkta göstereceği yüksek performans ile iyi kareler sunmayı hedefliyor.

A101'den Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Müjdesi

Düşük ışıkta 48 megapiksel değeri 12 megapiksele indirecek olan model bu sayede net kareler kullanıcılara sunabilecek. Hem özellikleri hem de tasarımı ile  yılın iddialı orta segment modellerinden birisi olan Honor View 20 cihazını resmi olarak 22 Ocak ile beraber tanıtılması bekleniyor.  


Delikli Ekrana Sahip Honor View 20 SızdırıldıDelikli Ekrana Sahip Honor View 20 Sızdırıldı
Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8XKarşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X
48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı

PAYLAŞ