Delikli Ekrana Sahip Nova 4'de Oyunlar Böyle Gözükecek - Haberler - indir.com

Delikli Ekrana Sahip Nova 4'de Oyunlar Böyle Gözükecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin tasarımı ile ön plana çıkacak olan modeli Nova 4’ü resmi olarak 17 Aralık tarihinde göreceğiz. Cihaz tanıtımına az bir zaman kala modele dair görseller ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni yaşanan gelişme ile beraber Nova 4 modeli ve ekrana gömülü kamera sistemli cihazlarda arayüzün ve oyunların nasıl gözükeceğine dair fikirler netleşmiş oluyor. Delikli ekran tasarımına sahip cihazlardan olan Huawei Nova 4 modeli bir süredir gündemde bulunuyor. Bir süre önce çeşitli video içerikleri sızdırılan modelin şimdi ise arayüz tarafında nasıl görüneceğine dair içerikler ortaya çıktı. Cihaz ön yüzü ve ekranı tamamen ortaya çıkarken bu noktada ön kamera dikkatleri topluyor. Bu kapsamda delikli tasarıma sahip bu cihazın arayüz tarafında da şık bir tasarım elde ettiğini görüyoruz.

Huawei'nin kurucusunun kızı tutuklandı

Huawei Nova Serisinden Yüksek Satış BaşarısıHuawei Nova Serisinden Yüksek Satış Başarısı

Huawei Nova 4 Arayüz Görüntüsü

Yazılımsal desteğinde önemli olduğu bu noktada ekran bütünlüğü bozulmuyor ve cihaz şık bir görüntü vermeyi başarıyor. İnce çerçeve yapısı ile tasarımda ön plana çıkacak olan Huawei Nova 4 modelinde Çin merkezli BOE şirketi tarafından üretilecek olan LCD bir panel kullanılacak. Parmak izi sensörünün arka tarafa konumlandırılmış olduğu bu model renkler tarafında ise geçişli renk efektine sahip bir model olacak. Cihazın bu etkileyici tasarımının yanı sıra donanım tarafında da beklentiler bulunuyor. Cihaz güç tarafında 7 nm üretim Kirin 980 işlemcisini kullanması beklenirken 6 GB RAM bulunması bekleniyor.

3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak olan cihaz Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber EMUI 9 arayüzüne sahip olacak. Arka yüzeyinde ise üçlü kamera sistemine sahip olacak olan Huawei Nova 4’ün 2019 modelleri arasında en iddialı cihazlardan birisi olması şimdiden bekleniyor. Bakalım cihaz beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz.


Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek
Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi AçıklandıHuawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldıHuawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ