Delikli Ekrana Sahip Honor View 20 Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Delikli Ekrana Sahip Honor View 20 Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin alt markası olarak nitelendirilen Honor tarafında da yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Özellikle oyuncular için sunulmuş olan Honor Play modeli büyük bir ilgi görürken şimdi ise yeni geliştirilen Honor View 20 modeli ortaya çıktı. Delikli ekran tasarımı ile gözüken bu model şimdiden heyecanla beklenenler arasına girdi. Bildiğiniz üzere 2018’in sonu ile beraber Lenovo Z5s, Galaxy A8s ve Huawei Nova 4 gibi modellerin detaylarını görmeye devam ediyoruz. Bu cihazlara denk bir seviyede olması beklenilen Honor View 20 cihazı da yine 2019’un en çok beklenilen cihazları arasında bulunuyor. Özellikle saymış olduğumuz bu modeller yeni nesil delikli ekran tasarımını baz alarak geldikleri için cihazların oldukça şık bir yapıyla sunulması bekleniyor.

Honor View 20 Hakkındaki Tüm Bilinenler

Honor V20 Ekranı Ortaya ÇıktıHonor V20 Ekranı Ortaya Çıktı

Ortaya çıkan Honor View 20 modelinin gelen bilgilere göre 2310 x 1080 piksellik bir çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Cihazın büyük bir ihtimalle kutu içerisinden Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olarak çıkacağı düşünülürken, arayüz tarafında ise EMUI 9 sürümünü göreceğiz. Cihazın en dikkat çekici noktası ise tasarım tarafında karşımıza çıkıyor. Bu noktada modelin ekrana entegre olarak ön kameraya sahip olması dikkat çekici detaylardan birisi olarak gözüküyor. Tıpkı Huawei’nin yeni ortaya çıkan Nova 4 modeli gibi bu cihazda da BOE şirketi tarafından üretilecek olan LCD ekran kullanılacak ve bir hayli ince çerçevelerin bulunması bekleniyor.

Geçen yıl ki model olan View 10 cihazının yerine geçecek olan bu model ekrana entegre kamerası ile bir ilke imza atmış olacak. Cihaz güç tarafında ise 7 nm üretime sahip olan Kirin 980 modeliyle gelmesi bekleniyor. 6 GB RAM’e sahip olacak olan bu model Snapdragon 845 işlemcisinden daha güçlü olacak.  


Honor 10 Lite Resmi Olarak TanıtıldıHonor 10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı
Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?
Black Friday, Honor'a yaradıBlack Friday, Honor'a yaradı

PAYLAŞ