Deezer'dan yayıncıları destekleyen yeni özellik - Haberler - indir.com

Deezer'dan yayıncıları destekleyen yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-30 11:38:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Uygulama

Deezer tarafından yapılan yeni açıklamada, içerik üreticileri için widget desteği sunulacağı belirtildi.

İçerik üreticileri için şirketler tarafından sunulan destekler devam ediyor. Daha fazla kullanıcının uygulamaya çekilmesi ve içerik yönünden zenginleştirilebilmesi adına içerik üreticilerine özel destekler sunan firmalara Deezer da eklendi. Deezer tarafından yapılan açıklamada yayıncı ve müzisyen olarak uygulamayı kullanan kişilerin, müzik ve podcast eklenebilmesi adına widget desteği alabileceği belirtildi.

Deezer ve Tidal’a 72 saat erişime kapatılıyorDeezer ve Tidal’a 72 saat erişime kapatılıyor

Deezer yeni özelliği neler sunacak?

Deezer tarafından sunulan bu özelliğin en önemli artısı, Deezer dışındaki web sitelerinde içeriklerin yer alabilecek olması. Böylece daha fazla dikkat çekebilecek olan üreticiler, daha fazla dinlenme oranlarına sahip olabilecek. Widget ile kullanıcıların içerikleri favorilerine ekleme, dinleme ve paylaşma imkanı da bulunuyor. Masaüstü ve mobil sitelerde desteklenecek yeni araç, albüm, çalma listesi ve şarkıları destekliyor. Widgetta yer alan podcastlerin tamamı Deezer dışında widget üzerinden dinlenebilecek. Şarkılarda ise ilk 30 saniye dinlenebilecek. 30 saniye sonrası için uygulamaya giriş yapılması zorunlu olacak.

Deezer yeni özelliği nasıl kullanılacak?

Deezer yeni özelliğinden yararlanmak isteyen kullanıcıların Deezer uygulama ya da masaüstü sürümü üzerinden widget için içerikleri seçmesi gerekiyor. Seçilen içeriklerin ardından ise widget oluşturma seçeneği ile hazırlanabilecek widget, sistem tarafından otomatik olarak verilen link ile istenilen yerde kullanılabilecek. Ayrıca mevcut çalma listesi gibi hazır listelerde de paylaş seçeneği ile link elde edilebilecek.


İlgili uygulamalar
Deezer, 2020'nin en çok dinlenenlerini açıkladıDeezer, 2020'nin en çok dinlenenlerini açıkladı

PAYLAŞ