Deezer'dan 100 Şarkılık Özel Yeni Yıl Listesi - Haberler - indir.com

Deezer'dan 100 Şarkılık Özel Yeni Yıl Listesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Global dijital müzik servisi Deezer; veda etmek üzere olduğumuz seneyi en güzel anlarıyla hatırlatacak ve aynı zamanda 2015'i en eğlenceli ve hareketli şekilde karşılatacak 100 şarkılık özel bir ''Yeni Yıl Listesi'' hazırladı.

Müzik tutkunlarına, binlerce çalma listesi, radyo ve 35 milyonu aşkın şarkı içeren dünyanın en geniş müzik kataloğuna tüm cihazlardan anında erişim imkanı sunan Deezer; tüm müzikseverlerin 2015'e en güzel duygular ve birbirinden hit melodiler eşliğinde girmesi için 100 şarkılık özel bir ''Yeni Yıl Listesi'' sunuyor.

Deezer Yeni Yıl listesinde, geride bırakacağımız yıla damgasını vurarak herkesin hafızalarına yer eden hit parçaların yanı sıra Madonna'dan Beyonce & Jay Z'ye; Tarkan'dan Ajda Pekkan'a kadar farklı birçok şarkıcının modası asla geçmeyen şarkıları da yer alıyor. 

Deezer Yeni Yıl Listesi

Deezer Yeni Yıl listesinde bulunan sanatçı ve parçalardan bazıları; Rather Be - Clean Bandit feat. Jess Glynne, Chandelier - Sia, Fireball - Pitbull & John Ryan, Happy - Pharrel Williams, Dangerous - David Guetta, Sweet Nothing - Calvin Harris, Bambaşka Biri - Ajda Pekkan, Kır Zincirlerini - Tarkan, Çak Bir Selam - Ayşe Hatun Önal, Yabancı - Sıla

Deezer kullanıcıları ve Deezer'a ücretsiz olarak üye olan tüm müzikseverlerin keyifli ve eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirmelerini sağlayacak olan Deezer Yeni Yıl Listesine ilgili linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Ayrıca Deezer'ın mobil uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ