Deezer, Yeni Web Arayüzünü Kullanıcılara Sundu - Haberler - indir.com

Deezer, Yeni Web Arayüzünü Kullanıcılara Sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Müzikseverlerin 35 milyon şarkıya erişmelerini sağlayan dijital müzik servisi Deezer, müzik önerilerini ön plana çıkaran, sade ve şık web arayüzünü kullanıcıların beğenisine sundu.

Kapsamlı kullanılabilirlik testleri ve kullanıcı geri bildirimlerine dayanılarak geliştirilen yeni Deezer web sitesi tasarımı, müzik önerilerinin yanı sıra kişisel favorileri de öne çıkararak, 35 milyonluk müzik listesinin genişliğini bir kere daha kullanıcılarına gösteriyor.

Yeni görünümle birlikte Deezer'ın akıllı 'Flow' özelliği öne çıkarak, kullanıcıların sadece tek bir tıklama hareketiyle müzikleri keşfetmesine ve yeni önerilere hızlı bir şekilde ulaşmalarına imkan tanıyor.

Deezer

Bugün itibarıyla aktif olan Deezer'ın yeni görünümünde şu özellikler yer alıyor.

- Tablet tasarımından esinlenilen net ve sadeleştirilmiş tasarım

- Müzik çalar ve arama çubuğunun yer aldığı üst bölümün kaldırılması, bu şekilde ''Flow'' özelliğinin ortaya çıkarılması ve yeni müzik önerileri, editör içerikleri, albüm ve çalma listesi seçkilerinin vurgulanması

- Müzik arşivinin tamamına ve Deezer'ın temel özelliklerine tek tıkla erişim imkanı sağlayan yeni yan panel

- Kişiselleştirilmiş karşılama ekranları, zaman dilimi ve konuma göre içerik sunumu, en çok dinlenen şarkılar, türler, sanatçılar, ruh hali ve müzik zevklerine göre çalma listesi ve radyo önerileri

- ''Flow'' üzerinden daha fazla etkileşim olanağı; kullanıcılar artık şarkıları beğenip beğenmediklerini sisteme bildirebilir, bu şekilde algoritmanın önerilerinde daha da etkinleşmesine yardımcı olabilirler.

Web üzerinden ulaşabileceğiniz Deezer'a, ayrıca aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz Android, iOS, Windows Phone ve Windows 8 uygulamaları sayesinde erişebilir, dijital müzik keyfini mobil cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.





PAYLAŞ