Deezer, Xbox One oyunları için müzik sağlayabilir - Haberler - indir.com

Deezer, Xbox One oyunları için müzik sağlayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 15:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Başarılı oyun konsolu Xbox binlerce fonksiyonu ve seçeneği ile oldukça popüler bir konumda, sık sık güncelleştirmeler eklenen konsol her geçen gün daha fazla kişiye hitap etmeye başladı. Yakın bir zamanda yeni güncellemelerde duyuram Xbox, şimdi ise müzik ile alakalı bazı konulara açıklık getirdi. Daha öncesinde Spotify ve birkaç şirket ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından bugün Deezer'la yeni bir anlaşmaya gidildiği öğrenildi.

Xbox One kullanıcıları arka planında yayınlanacak olan isteğe bağlı müzik hizmetleri için çok fazla seçeneğe sahip değildi. Bu durum bazı kullanıcılar tarafından fazlasıyla eleştiriliyordu.  Neyse ki, Deezer ile yeni bir anlaşmaya gidilerek bu konu hakkında yeni bir karar alındı. Yeni piyasaya sürülen Xbox One uygulaması, konsolda yapılan işlemden bağımsız olarak istenilen tüm müziklerin dinlenebileceği bir müzik akışı sağlayacak.

Deezer'ın ücretli aboneliklerinden bazıları, aylık Premium $ 10 standartlarının yanı sıra HiFi, aile ve öğrenci planları da dahil olmak üzere çalışacak. Uygulama, Xbox One'ın kullanılabilir olduğu çoğu ülkede mevcut olacak. Bu yeni uygulama sayesinde oyuncular, oyun esnasında çok daha keyifli vakit geçirebilecek. Deezer'la yapılan anlaşmanın tüm detayları bilinmiyor fakat kullanıcılara birkaç alternatif sunulması bekleniyor.  Durum ne olursa olsun daha öncesinde var olan oldukça kısıtlı müzik imkanından sonra, şimdi binlerce seçeneğin yer alacağı geniş bir müzik kitaplığı kullanıcıların deneyimine sunulacak.

 





PAYLAŞ