Deezer Önemli Yeniliklere İmza Atıyor - Haberler - indir.com

Deezer Önemli Yeniliklere İmza Atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Türkiye' de de faaliyet gösteren ve kullanıcıları için çeşitli lokalleştirme çalışmaları yapan ve Türkçe olarak içerik üreterek kampanyalar düzenleyen Deezer' ın CEO' su Axel Dauchez söz konusu toplantının başında çeşitli rakamlara da yer verdi. Açıklamaya göre Deezer' in 180 ülkede aktif olarak kullanılabildiğini ve 2013 Kasım itibari ile veritabanında 30 milyonun üzerinde şarkı bulunduğunu söyledi. Ayrıca Deezer' ın ücretli üye sayısındaki artışında 1 yılda yaklaşık olarak 3 kat artış gösterek 5 milyon kullanıcıyı aşmış durumda olduğunuz da sözlerine ekleyen Axel, platformun aktif kullanıcı sayısının da 12 milyon civarında olduğunu belirtti.

Rakam açıklamalarının ardından Deezer platformunda gerçekleşen 2 önemli yeni özelliği de dile getiren Axel; Deezer' ın Mac uygulaması ile yeni müzik keşfetme sayfasını da tanıttı.

Akıllı telefonların birçoğu için geliştirilmiş olan mobil uygulamalarının yanına Mac uygulamasını da ekleyen Deezer, bu sayede kullanıcıları için en büyük eksikliğini de kapatmış oldu. Deezer' ın önümüzdeki günlerde herkes için kullanıma sunacağı Mac uygulamasını indiren kullanıcıların Finder' larına Deezer klasörünün otomatik olarak eklenebileceği ve tüm albüm ile şarkılara buradan ulaşılabilecekleri de açıklamalar arasında yer aldı. Ayrıca kullanıcıların albüm ve şarkılarının Deezer' ın bulut sisteminde saklanacağını da belirtmek de fayda var.

Mac uygulamasının kullanıcılara sunulacağı bilgisinin yanı sıra Algoritmasını tümüyle yenileyen ve ve yeni müzik keşfetme özelliğini de ekleyen Deezer, platforma 50 müzik editörünü ekleyerek bu editörlerden gelen tavsiyeleri de normal kullanıcılarına aktarmaya başladı. Bunun yanı sıra kullanıcılar müzik editörlerini Deezer üzerinden takip edebilecek ve editörler tarafından oluşturulan playlist' lere de ulaşabilecekler. Ek olarak platformun müzik dinleme sayfasında da bazı yenilikler yapılmış durumda.

Mac uygulamasının kullanıcılara sunulmasını beklerken Deezer' ın mobil uygulamalarından cihazınız için uygun olanı indirmek için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Android için Deezer

iPhone için Deezer

iPad için Deezer

Windows Phone için Deezer

Editör Notu : Deezer' in yapmış olduğu yenilikler online müzik alanındaki servislerin Dünya ve ülkemizdeki rekabette daha iddialı olmasının önünü açmakla beraber kullanıcıların daha iyi hizmetler alacağının da sinyallerini veriyor.





PAYLAŞ