Deezer, Mobil'de Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Deezer, Mobil'de Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Müzikseverlere online müzik hizmeti veren Deezer, mobil kullanıcıların ücretsiz, sınırsız ve reklam destekli müzik dinleyebilmelerini sağlayan kişiselleştirilmiş akıllı radyo özelliğini sunduğunu duyurdu.

Deezer'ın 'Flow' adını verdiği yeni akıllı radyo özelliği, kullanıcıların web üzerinden ücretsiz olarak dinledikleri ve favorilerine ekledikleri müzikleri mobil cihazlarına taşımalarını sağlıyor. Mobil platformlarda yayınlanan Deezer uygulamalarında aktif olan Flow, kullanıcılara kendi kişisel radyolarını tanımlamalarının yanı sıra en sevilen şarkılardan da radyo oluşturabilmeleri sağlanıyor.

Deezer

Diğer bir online müzik servisi olan Spotify ile rekabet içerisine giren Deezer, Flow özelliğinin yanı sıra kullanıcıların sadece sevdikleri ve bildikleri şarkılardan daha fazlasını da vermeyi amaçlayarak Çalma Listesi Radyosu oluşturabilmelerini de sağlıyor. Bu radyo sayesinde kullanıcılar uzman müzik editörleri tarafından seçilmiş olan birbirinden benzersiz müzikleri mobil cihazları üzerinden dinleme imkanı buluyorlar.

2013 yılının Eylül ayında Türkiye'deki kullanıcılara hizmet vermeye başlayan Deezer'ın geçtiğimiz ay itibariyle 5 milyon ücretli abonesiyle beraber 16 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor.

Eğer sizde ücretsiz müzik dinleme keyfini Deezer'la yaşamak ve kendi kişiselleştirilebilir çalma listesi radyonuzu oluşturmak istiyorsanız Windows, Windows Phone, Android, iPhone ve iPad için yayınlanmış olan uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ