Deadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyor - Haberler - indir.com

Deadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Son dönemlerin en sevilen süper kahramanlarından biri olan Deadpool, MARVEL Future Fight oyununa geldi.

Netmarble’ın başarılı yapımlarından biri olan MARVEL Future Fight, mobil oyun tutkunlarının gözde dövüş oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. MARVEL Future Fight, mobil platforma 30 Nisan 2015 tarihinde çıkış yapmıştı ve oyun 3 yıldır sevilen yapımlar arasında yer almaya devam ediyor. Hem Android hem de iOS platformlarda oynanabilen MARVEL Future Fight, oyuncuların sevdiği birçok Marvel karakteriyle mücadele etmesini sağlıyor. Şimdi oyuna bir yeni karakter daha ekleniyor. Son dönemlerde çıkan kahramanlardan biri olan Deadpool’un çok sevilmesi, karakterin kendisine MARVEL Future Fight’ta yer bulmasını sağladı.

Deadpool, Psylocke, Domino, Fantomex ve Stryfe MARVEL Future Fight’a kostümleri, geliyor

Mobil oyun sektörünün en başarılı şirketlerinden biri olan Netmarble Corp’un en sevilen yapımlarından birisi MARVEL Future Fight. Dövüş oyunu severlerin gözde mobil oyunlarından biri olan MARVEL Future Fight’a, oyuncuları sevindirecek bazı yenilikler geliyor. Oyun geçtiğimiz günlerde 3. yılını kutlayarak, oyunculara yıldönümüne özel, oyun içi etkinlikleri duyurmuştu. Bu etkinlikler kapsamında, 6 adet 6-Yıldız karaktere, Giriş Yapma Takvimi'nden Kategori-2 Yükseltme Biletlerine sahip olunabiliyordu.

Son dönemlerde kendisini eğlenceli yanıyla gösteren kahramanlardan birisi Deadpool oldu. Kısa zamanda ilgi gören Deadpool, şimdi MARVEL Future Fight oyununda oyuncularla buluşacak. Anti kahraman olarak gösterilen Deadpool’un oyuna eklendiği Netmarble tarafından açıklandı. Android ve iOS kullanıcıları, 8 Ağustos itibariyle MARVEL Future Fight’ta Deadpool’a rastlayabilirler. Oyuna, bu tarihte X-Force ve Deadpool temalı epik görev eklendi. Bu görevde ilerlemek, Deadpool’un güçlenmesini sağlayacak. Bununla birlikte, Deadpool, Psylocke, Domino, Fantomex ve Stryfe kostümleri de oyundaki yerini aldı. Oyuncular aynı zamanda etkinlik görevi nişanlarını takas ederek, Deadpool’a geliştirebilirler. Güncelleme hem iOS hem Android için, dünyanın her yerinde indirilmeye açık.





PAYLAŞ