Dead or Alive Xtreme 3'ü Bir de PlayStation VR'da Görün - Haberler - indir.com

Dead or Alive Xtreme 3'ü Bir de PlayStation VR'da Görün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-03 11:00:50
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Çıkışının ardından bir süre sessiz kalmayı tercih eden Dead or Alive Xtreme 3'ten sonunda haber geldi. Dead or Alive Xtreme, PlayStation VR çıkışını yapmaya hazırlanıyor.

Koei Tecmo tarafından geliştirilen oyun  Dead or Alive Xtreme, ilk çıkışını Play Station 4 ve Play Station Vita için gerçekleştirmişti. Oyun çıkışını iki farklı sürümle gerçekleştirmişti. Dead or Alive Xtreme 3: Fortune ismi ile PlayStation 4, Dead or Alive Xtreme 3: Venus ile de Play Statin vita için piyasaya sürülmüştü. Oyun içerisinde yer alan çekici kızlar da oyunun bir tık daha fazla beğenilmesini sağlamıştı. Firma, oyuncuların dikkatini  bu yolla çekmeye çalışmış ve gelen tepkilere bakılırsa bu konuda başarılı da olmuştu.

Çıkışının ardından uzun bir süre geçmesine rağmen güncel bir haberle gündeme gelmeyen Dead or Alive Xtreme, şimdi yeniden gündemdeki yerini aldı. Dead or Alive, aslında bir dövüş serisiyken, Dead or Alive Xtreme'le oyuna farklı bir pencereden bakmamız sağlandı. Dead or Alive Xtreme 3, ilk çıkışını PlayStatin Vita için gerçekleştirmişti. Şimdi ise yeniden Play Station VR için çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncular oyunun VR keyfini sürebileceklerini duyunca bu durumdan oldukça hoşlanacaklar. Henüz konuya ilişkin çok fazla bilgi paylaşılmış değil. Fakat oyunun VR versiyonuna özel iki yeni görsel piyasaya sürüldü. Bu da durumu doğrular nitelikte bir kanıt. Oyunun PS 4 sürümüne sahipseniz. VR modunda birkaç haritayı VR desteğiyle oynayabileceksiniz. Sessizliğin ardından yaptığı bu dönüşle, Dead or Alive Xtreme sesini yeniden duyuracak gibi duruyor.





PAYLAŞ