DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı! - Haberler - indir.com

DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 11:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Genellikle Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından hazırlanan süper kahraman temalı özel akıllı cep telefonu kılıfları bu kez Caviar tarafından hazırlandı. Galaxy Z Flip adlı cihazın lüks versiyonu 6000$ fiyat etiketi seviyesinde. Samsung, bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl katlanabilir akıllı cep telefonu pazarında yer aldı fakat ürettiği Galaxy Fold adlı katlanabilir akıllı cep telefon pek de beklenildiği gibi olmadı. Yaşattığı ciddi sorunlar nedeniyle cihaz, üretici şirketin yüzünü güldürmedi demek pek de yanlış olmayacaktır. Yaşanan talihsiz olaylara rağmen vazgeçmeyen ve katlanabilir akıllı cihaz konusunda inatçı davranan Samsung, Galaxy Z Flip ile bu yıl adından söz ettirmeyi başarıyor. Samsung tarafından üretilen akıllı cep telefonu Galaxy Z Flip, şu an için resmi olarak tanıtılmış değildir fakat daha şimdiden pek çok perakendecide bilgi sayfaları ortaya çıktı. lüks telefon kaplamaları ile adından söz ettiren Caviar da kendi özel Galaxy Z Flip modelini hazırladı. 

Samsung Galaxy Z Flip sızan afiş görüntüsüyle heyecan yarattıSamsung Galaxy Z Flip sızan afiş görüntüsüyle heyecan yarattı

DC Comics ile ortak çalışma ürünü

Şu an için Caviar telefonun tasarım ve donanım özellikleri açıklamış değildir. Fakat buna rağmen genelde şirket lüks telefon kaplamalarında 24 ayar altın ile değerli mücevher süslemeler kullanmayı tercih ediyor. Zira söz konusu telefonun fiyatı da bu durumu doğrular niteliktedir. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung, katlanabilir akıllı cep telefonu konusunda umudunu kaybetmeden çalışmalarını daha kararlı bir şekil yönlendirerek bu alanda başarılı olduğunu kanıtlamaya yönelik hareket etti. Bunun sonucu olarak da Galaxy Z Flip adlı akıllı cihaz ile karşılaşıyoruz. 

Joker ve Harley Quinn karakterlerinin kullanıldığı Galaxy Z Flip adlı cihazın kaplaması için Caviar'ın DC Comics ile çalıştığı dile getirildi. Katlanma özelliğine sahip olan Galaxy Z Flip modelinin DC Comics altın kaplama versiyonu için 5200$ fiyat etiketine sahip olurken standart karbon şekilli titanyum kaplamalı olan versiyon ise 5690$ ve standart desenli altın kaplama versiyonu ise 6000$ şeklinde belirlenmiştir. Özel tasarıma sahip olan Galaxy Z Flip için henüz şu an için resmi bir açıklama yapılmadı. Cihazın çıkış tarihi hakkında da net bir bilgi yok fakat Caviar ön siparişleri almaya başladı. Tahminlere göre Nisan ayı içerisinde hem standart hem de lüks versiyonlar müşterilerin beğenisine sunulacak. 

 


Galaxy Z Flip’in özellikleri netleşiyorGalaxy Z Flip’in özellikleri netleşiyor
Galaxy Z Flip'in basın görselleri yayınlandıGalaxy Z Flip'in basın görselleri yayınlandı
Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı!Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı!

PAYLAŞ