Days Gone'da motosikletlerinizi geliştirebileceksiniz - Haberler - indir.com

Days Gone'da motosikletlerinizi geliştirebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 17:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bahar aylarında piyasaya sürülecek olan yeni Days Gone oyununda, oyuncular motosikletlerini geliştirme imkanına sahip olacak.

SIE Bend Studio tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen Days Gone, birkaç ay sonra oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen oyun henüz hala geliştirilme aşamasında olsa da oyuncuları heyecanını taze tutacak bilgilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Sony imzası taşımasının da büyük etkisiyle, Days Gone PS4 platformuna özel olarak Nisan ayında çıkış yapacak. Serinin ilk bölümünde, senaryonun geçeceği Pacific Northwest görülmüştü. İkinci bölüm Riding the Broken Road olmuştu. Son olarak, World Series bölümünde motosikletinizle ilgili yapmanız gerekenlere dair bilgiler verildi.

2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?

Sony'den, 2019 yılında beklenen 4 şey

2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?

Days Gone’da motosikletiniz için yakıt aramanız gerekebilir

E3 2016 fuarında duyurulan ve oyun tutkunlarının ilgisini çekmeyi başaran yapımlardan birisi olan Days Gone, bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Days Gone’a dair yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. son olarak, oyunda kullanacağınız motosiklete dair bazı bilgiler verildi. Buna geçmeden önce, kısaca oyunun konusunu hatırlatmak gerekirse, küresel bir salgın sonucunda, insanlığın büyük bir kısmı yok olmuştur. Kalanlar ise bu dünyada yaşam savaşı vermek durumundadır. Oyunda, Deacon St. John adındaki karakteri yöneteceksiniz. Bu karakterin bir de motosikleti olacak.

Motosiklete dair verilen yeni bilgilere bakılırsa, motosikletinizi geliştirebileceksiniz. Benzinle çalışan motosikletinizin zaman zaman yakıtı bitecek ve siz yakıt arayışı içerisine girmek zorunda kalacaksınız. Motosiklet, hayatta kalmanız için önem arz ediyor. Çünkü çetelerden, Freakers yaratıklarından ve enfeksiyondan dolayı dönüşüm yaşamış hayvanlardan kurtulmanız için en iyi yardımcınız olacak. Bu kaçış esnasında yakıtınızın bitmesi, sizin için felaket olabilir. Aynı zamanda motosikletiniz bu kovalamacalarda hasar görmez olmayacak. Bu nedenle bakımını da yapmanız gerekecek. Days Gone 20 Nisan tarihinde PS4 platformuna özel olarak piyasadaki yerini alacak.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ