Days Gone, Oyuncuları Tatmin Edici Özelliklerle Geliyor - Haberler - indir.com

Days Gone, Oyuncuları Tatmin Edici Özelliklerle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 12:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalma teması üzerine kurulan Days Gone oyunu için geri sayım hızla devam ediyor. Piyasaya düşen bilgiler doğrultusunda oyuncuların aklını başından alacak bir oyun olarak görülen Days Gone yakın zamanda oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Oldukça kaliteli karakter seçenekleri, birbirinden farklı atmosferler ve elbette ki bununla beraber gelen kusursuz bir macera deneyimi için Days Gone'u biraz daha beklememiz gerekiyor. Bend stüdyosu tarafından tasarlanan Days Gone, sinematik görseller açısından oldukça zengin olup bununla beraber aynı zamanda oldukça da zengin efektler ile karşılaşacağız gibi gözüküyor. Days Gone, oyunculara yaklaşık altı saatlik bir süre veriyor. Üstelik bu süre zarfında da yerinizde duramayacak ve her daim yeni bir maceranın peşinden gideceksiniz. 

Days Gone geliştiricileri, 2 kat büyümeye gidiyorDays Gone geliştiricileri, 2 kat büyümeye gidiyor

Daha önce kıyamet sonrası dünyada hayatta kalma temasını taşıyan Lust Of Us ile karşılaşmıştık. Bu oyununda hikayesi ve teması da uzun süre dillerden düşmeyerek başarısını herkese kanıtladı. Herhangi bir aksiliğin yaşanmaması halinde gelecek ayın sonlarına doğru satışa sunulması beklenen Days Gone oyununda yepyeni bir ütopya ile karşılaşacak ve burada hayatta kalmak adına yeni serüvenin kazananı olma yolunda adım adım ilerleyeceksiniz. Oyunun konusu dikkat çekici olduğu gibi aynı zamanda elde ettiğiniz bilgilere göre karakter desteği de oldukça güçlü olacak. Kaliteli özellikler ile tasarlanması sebebiyle oyuncuların beklentilerini karşılaşacak düzeyde olan Days Gone'un biran önce aramıza katılması bekleniyor. 

Days Gone şimdiden oyuncuları heyecanlandırıyor

Oyunun çıkışına şu an için biraz daha vakit olsa da Sony, oyunu tanıtmak amacıyla Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru  Days Gone World Press Tour düzenlemişti. Oyunun tamamını gösterecek düzeyde olan bu versiyonda bir kaç bilgi daha edinildi. Oyunun çıkışına epey var ama Sony, tanıtım amacı ile Şubat ayının sonlarına doğru başlayan Days Gone World Press Tour düzenlemişti. Oyunun tamamlanmasına yakın bir versiyonunun basın mensuplarının beğenisine sunulduğu dünya turu sırasında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Gamereactor tarafından aktarılan bilgilere bakıldığı taktirde, Days Gone hayatta kalma oyununun ara sinematik adı verilen kısımların toplam süresi yaklaşık altı saat olacak.

Bu da oyunun son derece uzun soluklu olduğunu gösteriyor. Oyun uzun olmasına rağmen şimdilik hiç de sıkıcı olmayacak gibi gözüküyor. Maceracı bir ruha sahipseniz Days Gone dünyası size büyük bir heyecan sunacak. Oyunun uzunluğu yakın zamanda piyasaya giren diğer oyunlara oranla ideal olarak da düşünülebilir. Oyunun ana görevinin tamamlanması yaklaşık otuz saat sürecek. Bununla beraber aynı zamanda açık dünya hayatta kalma oyununda ana görevlerin yanı sıra yan görevler ile de ilgilenmeniz gerekiyor. Bunlar araştırma görevi olarak karşımıza çıkacak. Her birini tamamlayarak daha uzun süre oyunda zaman geçirmeye hak kazanacaksınız. Oyunun en heyecan verici noktası ise platin kupanın sahibi olmaya yönelik hareket etek. Bu hem çok zor hem de oldukça heyecan verici olacak. 

 


Days Gone Tekrar ErtelendiDays Gone Tekrar Ertelendi
Days Gone'da motosikletlerinizi geliştirebileceksinizDays Gone'da motosikletlerinizi geliştirebileceksiniz

PAYLAŞ