Daha sonra okumak için Pocket ile içerikler nasıl kaydedilir?   - Haberler - indir.com

Daha sonra okumak için Pocket ile içerikler nasıl kaydedilir?  

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Web sayfalarındaki içerikleri aklamak, daha sonra okumak ve ihtiyaç duyulduğunda ulaşmak adına özel uygulamalardan destek alınabilir. Bu uygulamalar arasında en başarılardan ve en popülerlerden bir tanesi olan Pocket, kullanıcı deneyimini en üstte çıkartarak daha sonra okuyacağınız içerikleri sizin için en iyi hale getiriyor. Çevrimdışı okuma desteğine kadar çok farklı özellikler sunarak ihtiyaç duyduğunuz anda içeriklere ulaşmamızı sağlayan web servisi üstelik ücretsiz bir şekilde kullanılabilir durumda. Peki, daha sonra okumak için Pocket ile içerikler nasıl kaydedilir?

Pocket ile içerik kaydetme işlemleri

Eğer servisi kullanmıyorsanız ve ilk defa kullanacaksanız öncelikli olarak web sitesinden üyelik işlemlerini yapmanız gerekir. Üyelik aldıktan sonra ise sistemden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle tarayıcılar ile uyumlu olan bu özel program, kullandığınız tarayıcı her ne olursa olsun kolay bir şekilde tarayıcı uzantısını kullanmanızı ve böylece istediğiniz anda içerikleri kaydetmenizi sağlayacaktır.

Pocket yeni tasarıma geçti İşte yenilikler!Pocket yeni tasarıma geçti İşte yenilikler!

İçerikleri kaydetmeye başlamak için ise yapmanız gereken ilk işlem öncelikli olarak tarayıcı eklentisini kurmak. Pocket resmi web sayfasından indirebileceğiniz tarayıcı eklentisini kurduktan sonra ise içerikleri kaydetmeniz oldukça kolay olacak. İçerik kaydetmek istediğiniz zaman öncelikli olarak içeriği kaybedeceğiniz sayfayı açın ve daha sonrasında sağ üst tarafta bulunan Pocket simgesine tıklayın. Simgeye tıkladıktan sonra ilgili sayfa hesabınıza aktarılacak ve erişime açılacaktır.

Kaydedilen Pocket içeriklerine nasıl ulaşılır?

Kaydettiğiniz ve ulaşmak istediğiniz içeriklerde ise ikona sağ tıklayarak “Open your Pocket list” seçeneğini takip etmeniz gerekir. Bu bölümde tüm kaydettikleriniz liste olarak görüntülenecektir.

Pocket etiketleme özelliği

Kaydetme ve saklamanın yanı sıra Pocket için geliştirilen etiket ekleme özelliği de içerik kaydetme sırasında size büyük bir kolaylık sağlayacak. Etiketler eklemek, daha sonra etiketlere göre eklediğiniz içerikleri bulma noktasında kolaylık sağlayacaktır. 

Pocket indir - Mac Programları 



PAYLAŞ