CypSec - KKTC Siber Güvenlik Konferansı 2014 - Haberler - indir.com

CypSec - KKTC Siber Güvenlik Konferansı 2014

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

KKTC'de bilgi güvenliği ve açılımları konusunda dünya kamuoyunda farkındalık yaratmak amacı ile geçen yıl birincisi düzenlenen CypSec - KKTC Siber Güvenlik Konferansı' nın ikinci etkinliği 24-25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Dünyaya damgasını vuran siber tehditler, siber güvenlik önlemleri, siber casus yetiştirme politikaları, siber savaşlar ve ülkelerin bu yönde ayırdıkları bütçeler gibi konulara yönelik soru ve sorunlara çözüm bulmayı hedefleyen CypSec, 2014, bu bağlamda bilgi güvenliği ve açılımları konusunda kamuoyunda farkındalık yaratarak bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmeyi amaçlayan bir organizasyon olması ile de öne çıkıyor.

İlk olarak geçtiğimiz yıl KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Sn. Hamza Ersan Saner ve BTHK Başkanı Cüneyt Çerkez'in katılımlarıyla düzenlenen CypSec'13 ün, 2014 yılı etkinliği 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Sitemiz indir.com'un da tanıtım sponsoru olduğu CypSec'14 etkinliğinde uzman kişiler tarafından yapılacak uygulamalı sunumlar sayesinde katılımcılar merak ettikleri konular hakkında aradıkları cevapları bulabilecekleri gibi uygulamalı olarak da görebilecekler. Ayrıca tüm organizasyon boyunca CypSec, resmi internet sitesi üzerinden ve medya ortakları aracılığıyla canlı yayınlanacak.

CypSec'14 etkinliğinde katılımcı olarak yer almak için kayıt linkine tıklayarak davetiyenizi ayırtabilirsiniz.

CypSec 14




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ