Cyperpunk ve Witcher'ın geliştiricisi CDPR yeni oyun için çalışmalara başladı! - Haberler - indir.com

Cyperpunk ve Witcher'ın geliştiricisi CDPR yeni oyun için çalışmalara başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-24 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Cyberpunk ve The Witcher serisi ile adından söz ettiren CD Projekt Red, yeni bir açık dünya oyunu tasarlamak için işe alım yapıyor. Oyun hakkında henüz elde edilen bilgi bulunmuyor. 

Özellikle Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 oyunları ile oyun dünyasında popüler olmayı başaran stüdyo CD Projekt Red'in yeni bir oyun üzerinde çalışmalar yaptığı dile getirildi.

CD PROJEKT RED, toplu davalarla uğraşabilirCD PROJEKT RED, toplu davalarla uğraşabilir

Yeni Witcher tasarlanabilir

CD Projekt Red'in açtığı iş ilanına bakıldığında şirket bir açık dünya oyunu tasarımcısı işe alacak. Ancak iş ilanında üzerinde çalışılacak oyun ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor fakat, yeni bir oyun olduğu belirtiliyor. Bu da akıllara ilk olarak yeni bir Witcher oyunu geliyor bilgisini getiriyor. Şirket daha önce de yeni bir Cyberpunk ve Witcher oyunu yapacağını dile getirmişti.

Son tasarlanan oyunun Cyberpunk olduğunu düşünmek gerekirse Witcher oyunu üzerinde çalışılıyor olabilir. Eğer gerçekten de yeni bir Witcher oyunu geliyorsa Witcher 3'ün direk bir devamı olmayacağını söylemek mümkündür. Şirket aynı evren içerisinde geçen oyun ile devam edeceklerini dile getirmişti. Yani öyle ki yeni oyunda ana karakter olarak Geralt yer almayacak. 


CD PROJEKT RED hacklendi!CD PROJEKT RED hacklendi!
CD Projekt Red hacklendi, Cyberpunk 2077 güncellemesi ertelendiCD Projekt Red hacklendi, Cyberpunk 2077 güncellemesi ertelendi
CD Projekt Red'den Cyberpuk 2077 için yeni güncellemeler bildirildiCD Projekt Red'den Cyberpuk 2077 için yeni güncellemeler bildirildi

PAYLAŞ