Cyberpunk 2077'ye resmi modlama araçları geldi - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077'ye resmi modlama araçları geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-28 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasına çıkışıyla bir hayli ses getiren Cyberpunk 2077, kötü çıkışı ile beraber gündemden düşmek bilmemişti. Şimdi ise CD PROJECT RED tarafından oyun için resmi modlama aracı yayınlandı. Bu yeni modlama aracı ile oyuna farklı içerikler modlanabilecek ve eklenebilecek. Uzun yıllar geliştirilmesi süren ve nihayet geçtiğimiz aylarda çıkan Cyberpunk 2077, optimizasyon sorunları ve oyun içi buglar ile gündeme gelmiş ve bir hayli eleştirilmişti. Daha sonra ise oyuna dair üçüncü parti modlar ortaya çıkmaya başladı. Bu modlardan birisi de oyunda  yer almayan üçüncü şahıs bakış açısını oyuna getiriyor. Ancak üçüncü parti modlara artık gerek kalmayacak ve şirket tarafından resmi modlama aracı nihayet yayınlandı.

Oyunun geliştirici stüdyosu olan CD PROJECT RED, oyun için resmi modlama araçlarını sundu. Oyuncular bu modlar ile kendi özel içeriklerini oluşturabilecekler. CDPR’dan yapılan açıklama ile modlama araçları ile beraber oyun güncellenecek ve bu sayede herhangi bir uyumluluk sorunu ortadan kalkmış olacak.

Cyberpunk 2077 geliştirici ekibi tüm oyunculardan özür dilediCyberpunk 2077 geliştirici ekibi tüm oyunculardan özür diledi

Cyberpunk 2077 için resmi modlama aracı yayınlandı

Oyuna ek özel görev içerikleri eklemek gibi birçok olanak sağlayan modlama aracı, yayınlanan 1.1 yaması ile beraber kullanıcılara sunuldu. Bu yama ile oyun içindeki hatalar ve çökme sorunlarının giderilmesi hedefleniyordu. Ancak 1.1 yaması ile kullanıcılar yeni problemler ile karşılaşmaya başladılar ve çökme sorununun ise hala devam ettiği ifade edildi. Stüdyo, Cyberpunk 2077 oyuncularını hala tam olarak mutlu edebilmiş değil. Bu noktada yeni yayınlanacak olan yamalar ve güncellemeler oyuncular tarafından merakla bekleniyor.

Oyun için ikinci büyük yama 1.2 yamasının ise şubat ayında yayınlanacağı ifade ediliyor. Yayınlanacak olan 1.2 yaması ile beraber karşılaşılan sorunların çözülüp çözülmeyeceği oldukça merak ediliyor. Bakalım oyun nasıl bir yol izleyecek göreceğiz.


Cyberkpunk 2077'nin neden hatalı yayımlandığını gösteren bir rapor yayımlandıCyberkpunk 2077'nin neden hatalı yayımlandığını gösteren bir rapor yayımlandı
Cyberpunk 2077 10.2 milyon satışla rekor kırdıCyberpunk 2077 10.2 milyon satışla rekor kırdı

PAYLAŞ