Cyberpunk 2077'nin yıl bitmeden yeni nesil konsollara gelmesi bekleniyor - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077'nin yıl bitmeden yeni nesil konsollara gelmesi bekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-02 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

CD Projekt Red’in popüler oyunları olan Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil konsollar için hazırlanan versiyonlarının 2021 yılı bitmeden yayınlanması bekleniyor. Güncellemelerin yolda olduğunu daha önce de açıklayan şirket, bu zaman kadar kesin bir tarih vermemişti. PlayStation 5 ve Xbox Series X/S versiyonlarının Cyberpunk 2077’ye fiyaskoya dönüşen çıkışını telafi etme çabası devam ediyor. Yeni nesil konsollar sayesinde ise oyun çıkış döneminde kaybetmiş olduğu oyuncuların bir kısmını tekrardan kazanmak istiyor.

Cyberpunk 2077’nin yıl bitmeden yeni konsollara çıkışı olacak

Xiaomi robot köpek CyberDog'un tanıtımını yaptıXiaomi robot köpek CyberDog'un tanıtımını yaptı

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sahipleri Cyberpunk 2077’yi bu zamana kadar geçmişe yönelik uyumluluk özelliği sayesinde deneyimlenebilmişti. PS4 ve Xbox One sahipleri oyunu çalıştırmakta zorluk yaşasa da, yeni nesil konsolların performans problemlerinin üstesinden gelebileceği düşünülüyor. Uzun bir süredir beklenen Cyberpunk 2077’in çıkışında işler sadece CD Projekt Red için istenilen seviyede gitmemişti. Hatalar ve çeşitli kötü performans sebebiyle, oyuncuları üzen oyun, PlayStation Store’dan kaldırılmış ve daha sonra düzeltmeler ile geri dönmüştü.

Cyberpunk 2077 ile beraber yeni nesil konsol versiyonu çıkacak bir diğer oyun ise The Witcher 3 olacak. Çıkışının üzerinden yıllar geçmiş olsa da yeni nesil bu konsol versiyonu, hem sadık hayranlar hem de oyunu denememiş olanlar için bir fırsat olacak. Ayrıca CD Projekt Red, oyun için Netflix’in The Witcher dizisinden ilham alan ekstra içerikler de hazırlıyor.


Cyberpunk 2077 için ücretsiz DLC ve yeni güncelleme yayınlandıCyberpunk 2077 için ücretsiz DLC ve yeni güncelleme yayınlandı
CD Projekt Red'den Cyberpuk 2077 için yeni güncellemeler bildirildiCD Projekt Red'den Cyberpuk 2077 için yeni güncellemeler bildirildi

PAYLAŞ