Cyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktü - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-10 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Heyecanla beklenen oyun Cyberpunk 2077, bugün itibariyle oyuncuların beğenisine sunuldu. Konsol noktasında herhangi bir sorun aktarılmazken, Steam'in kısa süreliğine de olsa bir çöküntü yaşadığı belirtildi. 

Cyberpunk 2077 çıktı, Steam kısa süreliğine çöktü

Cyberpunk 2077 adlı oyunun sunulmasıyla Steam'de kısa süreliğine bir çöküntü yaşandı. CD Projekt Red‘in en yeni açık dünya rol yapma oyunu, 8 yılın sonunda oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyunda yer alan ana karakter V'nin hikayesine odaklanmak ve oynamak için uzun bir süre bekleyen kullanıcılar, Steam'in bile beklemediği tarihin en yüksek trapine şahit oldular. Bu sebeple ise Steam kısa süreliğine çöküntü yaşadı. Bununla beraber oyunda da küçük bir problem yaşandı. Şöyle ki, Türkiye'deki birçok kullanıcı, oyunun güncelleme indiriyor şeklinde gözüküyor ancak hiç bir dosyanın indirilmediği dile getirildi. 

Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldiCyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldi

Heyecanla bekleyen oyunculara göre Cyberpunk 2077 oyununun sorunlu olduğu tek teknik güçlük de bu değildir. Oyuna dahil olanlara göre, Cyberpunk 2077 hatalarla kullanıcıların karşısına çıktı. Bu sadece genel anlamda büyük bir açık dünya oyunundan beklenen küçük denilecek görsel sorunlar değil, bunun yanı sıra aynı zamanda donmalar, çökmeler ve saatlerce devam eden ilerlemeyi hiç eden zorunlu yeniden başlatma gibi büyük, oyun bozan sorunlarını da içeriyor. CDPR ise, söz konusu sorunların tamamı olmasa bile çoğunu çözecek bir günlük yama sözü de verilmişti. Geçtiğimiz günler içerisinde sözü geçen 40 GB civarındaki ilk gün yamasının sunulması yerine şu an için 4 GB’lik bir güncelleme geldiği görülüyor.


Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleriCyberpunk 2077 sistem gereksinimleri
Cyberpunk 2077 çıkış tarihi için yeni kararCyberpunk 2077 çıkış tarihi için yeni karar
Cyberpunk 2077'nin Türkiye'de oyuncularla buluşacağı saat netleştiCyberpunk 2077'nin Türkiye'de oyuncularla buluşacağı saat netleşti

PAYLAŞ