Cyberpunk 2077’de “bunnyhop” açığı - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077’de “bunnyhop” açığı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Cyberpunk 2077 içerisinde Speedrun için bir açık ortaya çıkarıldı. Speedrun, oyunları olabildiğince en kısa süre içerisinde bitirilmeye verilen addır. Speedrun'ın any% ve all bosses gibi çeşitleri vardır. Speedrun yapan oyuncular, oyunu kısa süre içerisinde istedikleri gibi bitirebilir. İsterlerse oyundaki hataları dahi kullanabilirler. 

Cyberpunk 2077’de “bunnyhop” açığı ortaya çıkarıldı

Bunnyhop, oyun içerisindeki karakterlerin art arda zıplayarak hareket etmesine verilen addır. Bazı oyunlar bu duruma izin vermeyebilir, çünkü geliştirici ekip bu tarz hareketlerin oyunun dengesinde bozukluklara sebep olacağını düşünüyor. Bunnyhop’un kısıtlandığı bu tarz oyunlarda karakteriniz art arda birkaç kez zıpladığında yorgunluk hissine kapılır veya zıplama tuşuna tekrar bastığınızda tepki vermeden olduğu yerde  durabilir.

Xbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladıXbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladı

Max Dakka isimli bir YouTuber paylaştığı video ile Cyberpunk 2077 oyunu içerisinde keşfettiği açığı diğer oyuncularla paylaştı. Söz konusu bu açıktan faydalanabilmek için oyun içerisinde yer alan birkaç siber donanım geliştirilmesine ihtiyaç vardır. 

Bu geliştirmelerden ilki, karakterler, hedef alırken ya da savunma sırasında ani olarak herhangi bir yöne kaçmasına izin veren bir siber donanım olacak. Diğeri ise karakterinizin çift zıplama sağlayan, bacaklar için yapılan bir siber donanım olacak. Tüm bunlara sahip olunca da ana karakteri hızlı bir şekilde koşturmanız ve zıplatmanız gerekiyor. Hemen ardından ise yere değmeden önce ilk siber donanımdan faydalanarak ileri doğru atılmak hızınızı daha da artırır. Bunları tekrarlayarak hızınızı sürekli olarak yükseltebiliyorsunuz. Basit gibi görünüyor olsa da ustalaşması zor bir hareket gibi duruyor.


Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi sunulduCyberpunk 2077 1.06 güncellemesi sunuldu
Cyberpunk 2077 para iadesi nasıl alınır?Cyberpunk 2077 para iadesi nasıl alınır?
Cyberpunk 2077’nin ücretsiz DLC’si 2021 senesinde oyunculara sunulacakCyberpunk 2077’nin ücretsiz DLC’si 2021 senesinde oyunculara sunulacak

PAYLAŞ