Cyberpunk 2077 PlayStation'lara dönüyor - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 PlayStation'lara dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-18 12:30:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Kuşkusuz son dönemlerin en tartışmalı oyunu Cyberpunk 2077’nin PlatStation‘a geri döneceği öğrenildi. CD Projekt yaptığı bir açıklamada Cyberpunk 2077’nin PlayStation’a dönüş tarihini resmi olarak açıkladı.

Son iki senenin oyun piyasasında yankı uyandıran Cyberpunk 2077, PlayStation’a geri dönüyor. Geçtiğimiz sene oyunseverlerle buluşan Cyberpunk 2077 hikayesi, grafikleri ve oynanış mekaniği ile oyuncuları heyecanlandıran bir oyun olmuştu. Ancak oyun her ne kadar hikaye ve grafik anlamında kusursuz olsa da gelişen hatalar oyuncuların oyundan soğumasına neden olmuştu. FPS düşmesi, donma, kasma gibi daha pek çok sorunla birlikte gelen Cyberpunk 2077 oyun içi hatalar sebebiyle PlayStation Store‘dan kaldırılmıştı.

Cyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklamaCyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklama

Cyberpunk 2077'e 500'den fazla yenilik getiren güncelleme yolda

CD Projekt gwçtiğimiz aylarda bu konu ile ilgili açıklama yapmış sorunların çözüleceğini açıklamışlardı. Hatta yetkililer bu konuda oyunculardan da özür dilemişti. Hem PC hem de konsol tarafında pek çok sorunu çözmeyi başaran şirket görünüşe göre oyunu PlayStation için yeniden yayımlayacak.

CD Projekt ve Sony’nin yaptığı açıklamalarda Cyberpunk 2077‘nin PlayStation Store‘a yeniden ekleneceği doğrulanmış oldu. Hataları büyük bir oranda düzeltmeyi başaran şirket oyunun tamamen hatasız bir hale gelmesi için kullanıcılardan hala süre istiyor. Ancak yeni yamalarla oyun daha oynanabilir hale geldiğinden Sony kullanıcılarını Cyberpunk 2077’dan daha fazla mahrum etmek istemedi. Oyun yakında PlayStation Store‘da yerini alacak. Peki Cyberpunk 2077 ne zaman PlayStation Store’a eklenecek?

CD Projekt ve Sony yetkilileri tarafından yapılan açıklama göre 17 Aralık 2020’de PlayStation Store’dan kaldırılan Cyberpunk 2077 oyunu çok yakın bir zamanda tekrardan mağazada yerini alacak. Geçtiğimiz gün PlayStation Store‘da yeniden yerini alan oyun henüz satın alınabilir durumda değildi ve kısa bir süre sonra da mağazadan kaldırıldı.

Ancak bu oyunun yakında yayımlanabileceğini akıllara getirdi. Ve bugün oyunun PlayStation mağazasına yeniden ekleneceği tarih resmi olarak açıklandı. Bu açıklamaya göre Cyberpunk 2077’yi 21 Haziran tarihinde oyunu mağazadan satın alabilirsiniz.

Oyunda hatalar var mı?

Aslına bakacak olursanız oyunda şuan da her oyunda görünen hatalar var. Ancak bu hataların oranı diğer oyunlardan biraz fazla. Fakat eskiye nazaran sorunların büyük oranda çözüldüğünün de altını çizmek gerek.

Bunun yanı sıra  CD Projekt hem konsol, hem de PC tarafında sorunların çözülmesi için hızla çalışmaya devam ediyor.

Oyunun PlayStation’a geri dönüyor olması gerçekten sevindirici bir haber. PlayStation kullanıcılarının bu kez nasıl bir deneyim yaşayacağını görmek için 21 Haziran’ı beklemek gerekecek.

 


Cyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyorCyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyor
Cyberpunk 2077 satış ve iade rakamları açıklandıCyberpunk 2077 satış ve iade rakamları açıklandı

PAYLAŞ