Cyberpunk 2077 PlayStation için geri dönüyor - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 PlayStation için geri dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 16:30:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun geliştiricisi CD Projekt Red’in en sevilen ve popüler yapımı olan Cyberpunk 2077 için önemli bir gelişme yaşandı. Buna göre oyunun güncellenmiş bir şekilde PlayStation oyuncuları için tekrardan mağazaya eklendiği açıklandı. Geçtiğimiz yılın oyun dünyasındaki en çok beklenen yapımlarından olan Cyberpunk 2077, Eylül ayında çıkış yapmış ve oyun dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi olmayı başarmıştı. Ancak yayınladığı tarihten beri çeşitli problemler ile gündeme gelen bu oyun, kullanıcıların yoğun iade talebi ile karşılaşmış ve Sony tarafından ise PlayStation Store mağazasından kaldırılmıştı. Ancak CD Projekt Red, söz konusu yapım için gerekli güncellemeleri gerçekleştirmiş ve PS oyuncularının tekrardan karşısına çıkmış durumda.

Cyberpunk 2077, PlayStation 4 versiyonu ile tekrardan mağazada

Cyberpunk 2077 satış ve iade rakamları açıklandıCyberpunk 2077 satış ve iade rakamları açıklandı

PlayStation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Cyberpunk 2077’in an itibariyle PS Store’da listelenmeye başladığı açıklandı. Şirket sözcüleri yıl boyunca yayınlanacak olan düzeltme ve güncellemelerle PS4 sürümü üzerinde çalışmalarına devam edeceği belirtilirken, diğer yandan PlayStation’da en iyi oyun deneyimini yakalamak için PS4 Pro yada PS5 konsollarını önerdiklerini belirtiyor. Geçmiş zamanda yaşanan performans problemleri sebebiyle mağazadan kaldırılmış olan Cyberpunk 2077, yukarıdaki tweet’e göre hala temel PlayStation 4 konsolları için önerilmiyor. Tüm platformlarda geliştirilmeye devam eden oyun, PS4’ten PS5’e ücretsiz yükseltme imkanını ise 2021’in ikinci yarısında sunacağını belirtiyor. Ancak henüz tarih verilmediğini belirtelim.

The Witcher 3: Wild Hunt’ın yapımcısı olan CD Projekt Red’in açık dünya tabanlı aksiyon – macera oyunu olan Cyberpunk 2077, altı farklı bölgeye sahip distopik bir Night City evreninde geçiyor. Oyun kanun kaçağı ve paralı asker ile aksiyonlu yapıya sahip olurken, PS4 sürümü ile PlayStation Store’da 399 TL fiyat etiketine sahip olarak satıldığını belirtelim.  


Cyberpunk 2077 PlayStation'lara dönüyorCyberpunk 2077 PlayStation'lara dönüyor
Yeni Cyberpunk 2077 güncellemesiyle birçok bug düzeltildiYeni Cyberpunk 2077 güncellemesiyle birçok bug düzeltildi

PAYLAŞ