Cyberpunk 2077 PlayStaiton 4'de rekor kırdı - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 PlayStaiton 4'de rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-14 15:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni bir raporda, PlayStation 4’te Cyberpunk 2077’nin rekor kırdığı belirtildi.

Sony her ay sonu itibariyle PlayStation 5, PlayStation 4 ve PlayStation VR’da kullanılan PlayStation Store mağazasına yönelik istatistiki bilgileri paylaşıyor. Mevcut paylaşımlar oldukça dikkat çektiği gibi PlayStation kullanıcılarının ilgi alanlarının da net bir şekilde öğrenilmesini sağlıyor. Paylaşılan son raporda, büyük bir sürpriz olmasa da özellikle PlayStation 4 versiyonuna damga vurmayı başaran Cyberpunk 2077, önemli bir gelişmeye imza attı. Cyberpunk 2077, Sony platformunda PS 4 için Haziran 2021’in en çok satın alınan oyunu oldu.

Yeni Cyberpunk 2077 güncellemesiyle birçok bug düzeltildiYeni Cyberpunk 2077 güncellemesiyle birçok bug düzeltildi

Cyberpunk 2077 rakiplerine adeta meydan okudu!

Cyberpunk 2077 ile yakalanan başarı, özellikle oyun sektöründe oldukça dikkat çekti. Piyasaya yeni sunulmasına rağmen NBA 2K21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War gibi popüler oyunları geçmeyi başaran ve Avrupa'da mağazanın en çok satın alınan oyunu olmayı başaran Cyberpunk 2077, mevcut başarısı ile birlikte yeni ayın da en çok dikkat çeken oyunu oldu.

Mevcut istatistik ve başarı için dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun konsollarda kullanıma sunulmasını ardından ortaya çıkan pek çok farklı hatanın olması. Bu bakımdan kullanıcılara yönelik yapılan uyarılarda, oyunun satın alınmaması yönünde pek çok farklı bilgi paylaşılmıştı. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen oyuncuların yeni oyuna çok fazla ilgi duyduğu ve tüm hatalara karşın oyunu oynamak istediği net bir şekilde görüldü. Üstelik oyun hem Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da hem de Avrupa bölgesinde en çok satın alınan oyun olarak listenin ilk sırasında yer aldı.

Cyberpunk 2077’i Avrupa’da takip eden 4 oyun; FIFA 21, Grand The Auto V, Minecraft ve NBA 2K21 oldu. ABD bölgesinde ise Grand The Auto Vi, NBA 2K21, Minecraft ve Call of Duty: Black Ops Cold War sıralamaya girmeyi başardı.

Oynaması Ücretsiz Oyunlarda Fortnite zirvede!

Yayınlanan yeni raporda oynaması ücretsiz oyunlar için de ayrı bir bölüm açıldı. PlayStation 5 ve PlayStation 4 olmak üzere iki konsolun en çok indirilen oynaması ücretsiz oyunları ise şöyle;

ABD: Fortnite, Call of Duty: Warzone, Rocket League, Genshin Impact ve Apex Legends            

Avrupa: Fortnite, Call of Duty: Warzone, Rocket League, Genshin Impact ve Brawlhalla



PAYLAŞ