Cyberpunk 2077 para iadesi nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 para iadesi nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-01 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2020 yılı içerisinde beklenmedik olaylar arasına bir yenisi daha eklendi. Büyük bir bekleyişin ardından CD Projekt RED tarafından oyuncuların beğenisine sunulan Cyberpunk 2077, PS4 ve Xbox One konsollarında adeta bir hayal kırıklığı yarattı. Yaşanan bu durumun üzerine Sony, oyunu PS Store’dan kaldırdı ve herkese para iadesi sözü verdi. Peki Cyberpunk 2077 para iadesi nasıl yapılır?

Cyberpunk 2077 para iadesi başvurusu

Son günler içerisinde adeta çalkantılı bir sürecin içine giren CDPR için Sony'den büyük bir darbe aldı. Oldukça fazla gelen şikayetler ve oyunun konsolları çökertmesi sonucu Sony, PS Store'dan oyunu bir sonraki duyuruya kadar kaldırdığını dile getirdi. Sony Interactive Entertainment, oldukça yüksek  müşteri memnuniyeti garanti kapsamında, PS Store üzerinden oyunu alan tüm kullanıcılar için para iadesi sağlayacak.

PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlarPlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar

Oyunun çıkışına kısa bir süre kalan CDPR yöneticilerinin PS4 ve Xbox One konsollarında "şaşırtıcı bir şekilde iyi çalışıyor" açıklamasının sonra gelinen süreç içerisinde oyuncular sosyal medya üzerinde de bu açıklamayı tekrar gündeme getirerek takipçileri ile paylaştı. 

PS4 için Cyberpunk 2077 para iadesi başvurusu

PS Store üzerine oyuna sahip olan kullanıcılar, web tarayıcı üzerinden oyunu satın aldıkları PSN hesaplarında oturum açıp “Bir para iadesi göndermek için tıklayın” yazan butona tıklayın. Para iadesi süreci, Sony’nin belirttiği üzere ödeme türü ve ödeme kurumuna göre değişkenlik gösterebiliyor.

Xbox için Cyberpunk 2077 para iadesi başvurusu

Cyberpunk 2077’yi Xbox One, Xbox Series X veya Xbox Series S’de dijital olarak ise satın alanlar dijital para iadesi talep edebilir. Dijital Xbox oyunları için sadece satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde para iadesi gerçekleştiriliyor. Fakat Microsoft, geri ödeme isteği göndermenin geri ödeme garantisi vermediğini de belirtilen durumlar arasındadır.


Cyberpunk 2077 satış başarısıyla geliştirme maliyetini çıkarttıCyberpunk 2077 satış başarısıyla geliştirme maliyetini çıkarttı
PS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldıPS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldı
Xbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladıXbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladı

PAYLAŞ