Cyberpunk 2077 hayranlarına müjde! - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 hayranlarına müjde!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 16:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından birisi olan Cyberpunk 2077 için yeni gelişmeler var. İşte konuyla ilgili detaylar.

Son dönemlerin en çok heyecan yaratan oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077 geçtiğimiz hafta içerisinde 2019 yılından itibaren piyasada olacağı haberleri ile konuşulmuştu. Bu haberlerin üzerinden çok az bir süre geçmiş olmasına karşın yeni bir durum daha yaşandı. Özellikle oyunun Türkiye’deki hayranları için büyük bir gelişme olarak değerlendirilen bu yeni gelişme pek çok kullanıcıda heyecan yaratmayı başarmış durumda.

Cyberpunk 2077 Türkçe dil desteği alacak

Program ve oyunlar için Türkiye’deki en büyük beklentilerden birisi Türkçe dil desteği olurken Cyberpunk 2077 bu konuda yüzleri güldürdü. Twitter’de resmi olarak paylaşılan bilgiye göre Cyberpunk 2077 Türkçe dili destekleyecek. Böylece kullanıcılar oyunu Türkçe olarak oynama şansını elde edecek.

Cyberpunk 2077 hakkında

İlk olarak 2012’de tanıtımı yapılan ve CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, rol yapma oyunları arasında oldukça iddialı konuma geldi. 2012 yılından beri el değiştirmeden aynı firma tarafından geliştirilen oyun son olarak Gamescom etkinliğinde başrolde yer almıştı. Bu etkinlikte firma tarafından sunulan kısa ön izleme ile birlikte oyun içi görsellerin ve dinamiklerin paylaşılması, Cyberpunk 2077’nin çok daha fazla konuşulmasını sağlamıştı. Diğer rol yapma oyunlarına göre kendine özgü özellikleri ile fark yaratmayı başaran 2077, kişilere özelleştirme imkanı sağlıyor. Açık dünya türündeki oyun, kişilerin çeşitli keşifler yapmasını ve oyunu çok farklı şekilde oynamasını sağlıyor. Aynı zamanda özel bir hikayeye sahip olan oyun, oyuncuların tercihine bağlı olarak bu hikaye doğrultusunda da sürdürülebiliyor.

Cyberpunk 2077 ile ilgili arka arkaya gelen bu bilgiler sonrasında oyun için beklentiler çok daha artmış durumda. Fakat henüz oyunun çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi paylaşılmış değil.

Yakında Çıkacak ve Grafikleriyle Dikkat Çeken 15 Oyun





PAYLAŞ