Cyberpunk 2077 geliştiricilerinden açıklama - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 geliştiricilerinden açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 16:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Cyberpunk 2077 oyunun geliştirici ekibi gelmiş geçmiş en iyi oyun dünyası üzerinde çalıştıklarını dile getirdiler. CD Projekt Red şirketinde tasarımcı görevini üstlenen Pawel Sasko, yeni oyunun geliştirme sürecinde oyunseverlere duygu dolu anlar yaşatmak adına ciddi bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizdi. Bunun yanı sıra aynı zamanda oyunseverlerin duygusal anlar yaşamama gibi bir ihtimallerinin olmadığını de dile getiren Sasko, oyun esnasında sadece duygusal anlar değil aynı zamanda mutlu anların ve bol bol da kahkahalarında olacağını ve aynı zamanda Cyberpunk 2077 oyununun her türlü duyguyu yaşatacaklarını da belirtti. 

CD Projekt Red stüdyosu tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan Cyberpunk 2077 oyunu, uzun bir çalışmanın ardından bu yıl gerçekleşecek olan E3 etkinliği kapsamında çıkış yaparak büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Burada önemli olan noktalardan biri de Cyberpunk 2077 oyununu tanıtan kişinin oyuna olan ilginin artmasında büyük etkisi oldu. 

Cyberpunk 2077 hayranlarına müjde!Cyberpunk 2077 hayranlarına müjde!

Cyberpunk 2077, oyuncuları duygulandıracak

E3 etkinliği kapsamında söz konusu bu oyunun tanıtımını gerçekleştiren Keanu Reeves; oyunun pazarlanma esnasında çok ciddi bir etkiye sebep oldu. İnternet ortamında yüzlerde mizahi konuya içerik olan bu oyun, çeşitli çalışmalar yaparak kendini duyurmayı başardı ve oyunun hayranlarında ciddi bir artış sağlandı. Bu da oyunun gelecek günlerde daha büyük etkiler uyandıracağı anlamına geliyor.

CD Projekt Red bünyesinde yer alan geliştiriciler, Cyberpunk 2077 oyununun çıkış tarihini yayınladıktan sonra oyun hakkında birbirinden farklı bilgiler yayınlamaya başladı. Söz konusu oyun hakkında spoiler şeklinde tarif edilen bilgiler vermeden birçok bilgiyi veren geliştirici ekip, oyuncuların oyun arenasında yer alan binalara giriş yapacaklarını, yapay zeka destekli Uber araçlarının dahi oyun içerisinde yer alacağı ve elbette ki Reanu Reeves'in de oyunda yer alacağını belirtildi. Şu anda ise baş görev tasarımcısı Pawel Sasko, oyun modları hakkında da oyunsevere bilgi verdi.

Oyunun baş görev tasarımcısı olarak görev yapan Pawel Sasko, oyuncuların oyun esnasında tüm duyguları aynı anda hissettiklerini dile getirdi. Burada ki esas amaç, oyuncuları oyun esnasında duygulandırmak hatta ağlatmaktır. Gamereactor'a konuşma yapan tasarımcı Sasko, Cyberpunk 2077 oyununun hikayesi ile oyuncuları oyunun içine çekmek istediklerini dile getirdi. Bunun yanı sıra aynı zamanda Sasko'ya Night City'ye gidenlerin The Witcher 3 ile benzer bir deneyim yaşayıp yaşamayacağı sorulduğunda ise, Sasko'nun cevabı "Öyle umuyorum. İnanın bana, burada yaptığımız şeyle sizi ağlatacağız. Başka bir ihtimal yok. İnanın, oyuncuları ekrana kilitlemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz" şeklinde ifadeler kullandı. 

Pawel Sasko, söz konusu bu oyun ile ilgili açıklamalarını bu cümleler ile sınırlı bırakmadı. Oyun içerisinde hem üzüntülü hem de kahkaha attıracak temaların yer alıyor olması oyunun zenginliğini artıran sebepler arasındadır. Zaman zaman kahkalardan dolayı siniriniz dahi bozulabilir. Uzun süredir beklenen Cyberpunk 2077 oyunu, 16 Nisan 2020 tarihinden itibaren PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oyunseverler ile buluşacak. 

 



PAYLAŞ