Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldi - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 22:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs: Legion oyunlarının RTX ve DLSS özelliklerini gösteren fragman dün yapılan etkinlikte yayınlandı. Fragmanlar RTX 30 serisi ekran kartlarıyla oyun içinden çekildi.

NVIDIA RTX 30 serisinin tanıtımını yaptı

NVIDIA dün gerçekleştirmiş olduğu online etkinlikte RTX 30 serisi ekran kartlarının duyurusunu yaptı. Etkinlikte yeni oyunların RTX'li gameplay fragmanları yayınlandı. Ayrıca Fortnite'a RTX özelliğinin geleceği de duyuruldu.

Zoom gelirleri geliştiricisini sevindirdiZoom gelirleri geliştiricisini sevindirdi

19 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak olan Cyberpunk 2077'nin RTX desteğine sahip olacağı daha önce de duyurulmuştu. Fakat bu defa RTX'li fragman yayınlandı. Işın izleme (RTX) teknolojisi sayesinde şehirdeki yansımaları büyüleyici görünüyor. Gameplay fragmanın RTX 30 serisi ekran kartlarından biri ile kaydedildiği ifade ediliyor. Oyunda DLSS özelliği de bulunacak.

Bir bölümü ülkemiz şehirlerinden olan Trabzon’da geçen Call of Duty: Black Ops Cold War oyunu RTX ve DLSS özelliklerine sahip olacak. Oyun 13 Kasım 2020’de piyasaya sürülecek.

Watch Dogs: Legion oyunu RTX, DLSS özellikleriyle birlikte 29 Ekim 2020’de çıkış yapacak.


Fibabanka, kendi yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e yatırım yaptıFibabanka, kendi yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e yatırım yaptı

Cyberpunk 2077


PAYLAŞ