Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi sunuldu - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasında oldukça ses getiren Cyberpunk 2077 için 1.06 güncellemesi bugün itibariyle konsollar ve PC platformu için kullanıma sunuldu. Söz konusu bu güncelleme ile beraber CD Projekt RED, oyundaki 8 MB dosya kaydetme sınırının kaldığı bilgisini verdi. Bu sayede ise PC'nizdeki 8 MB'den fazla kaydedilen dosya olması halinde meydana gelen çökme problemi ortadan kaldırıldı. 

Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi, büyük bir sorunu giderdi

Cyberpunk 2077 satış başarısıyla geliştirme maliyetini çıkarttıCyberpunk 2077 satış başarısıyla geliştirme maliyetini çıkarttı

Cyberpunk 2077 çıktığı günden bu yana birbirinden farklı sorunlarla oyun severlerin oyun keyfini kaçırıyordu. Özellikle de PS4 ve PS5’te oynanamayacak düzeyde sorunlar yaşatan Cyberpunk 2077'ye bugün itibariyle 1.06 güncellemesi sunuldu. Oyun geliştiricisi CD Projekt Red tarafından yayınlanan güncelleme ile beraber, özellikle oyunun kullanılmaz hale gelmesine sebep olan 8 MB dosya kaydetme sınırı ortadan kalkmış oldu. 

Bilindiği üzere Cyberpunk 2077'de kayıt dosyalarının boyutu eğer ki 8 MB'den fazla ise, oyun çöküyor ya da göreceli bir şekilde kullanılmaz hale geliyordu. Sebebi bir türlü öğrenilemeyen bu hata, Cyberpunk 2077 için kullanıma sunulan 1.06 güncellemesi sayesinde ortadan kaldırıldı. Bu bağlamda ise 8 MB sınırı arttı mı yoksa tamamıyla kaldırıldı mı henüz bilinmiyor, çünkü CD Projekt RED konuyla alakalı olarak net bir açıklamada bulunmadı.

1.06 güncellemesiyle düzeltilen diğer hatalar

  • Görev: Dum Dum artık Second Conflict sırasında Totentanz girişinde kaybolmayacak .
  • Konsol: Oyunun bellek yönetiminde yapılan iyileştirmeler ve optimizasyonlar sayesinde, kilitlenme problemi nispeten daha az yaşanacak.
  • PC: 8 MB kayıt dosyası sınırı kaldırıldı. Not: Bu, güncellemeden önce bozuk olan kayıt dosyalarını düzeltmez.

1.06 güncellemesinden önce de, CD Projekt RED geçtiğimiz hafta içerisinde Cyberpunk 2077 için 1.05 kodlu oyun yaması oyuncuların karşısına çıktı. 1.05 güncellemesi ile beraber ortadan kaldırılan bu önemli hataların başında ise, Delamain karakterinin baş aşağı görünmesi, NPC'ler tarafından gelen çağrıların gecikmeli gelmesi, silahtaki işaretlerin ekranda kalması gibi oyunun oynanışını direk olarak olumsuz bir şekilde etkileyen hatalar bulunuyordu. 

Bugün sunulan 1.06 yamasıysa aynı şekilde Cyberpunk 2077 oyununda yaşanan bu önemli çökme sorunu ortadan kaldırıldı. Anlaşıldığı üzere CD Projekt RED, oyundaki problemleri yavaş yavaş da olsa bir şekilde giderecek ve oyunu daha oynanabilir hale getirecek. Fakat bu tarz güncellemeler Cyberpunk 2077 oyununda yaşanana sorunları ortadan kaldırıp kaldırmayacağı gelecek günlerde belli olacak. Cyberpunk 2077 oyunu, uzun süre beklendi ve ardından sunulmasıyla çeşitli sorunlar yaşattı. Bu sorunların ortadan kalkıp kalmayacağı yakın zaman i,çerisinde belli olacak gibi gözüküyor. 


PS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldıPS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldı
Xbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladıXbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladı

PAYLAŞ