Cut the Rope 2 Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Cut the Rope 2 Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Cut the Rope serisinin devam oyunu olan ve iOS platformlarında Zeptolab tarafından yayınlanan Cut the Rope 2 tanıtım videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

Mobil platformlarda yayınlanmasının ardından en çok sevilen oyunlar arasında yerini alan Cut the Rope serisinin ikinci versiyonunda pek çok yeni bulmacanın eklendiği gibi birbirinden farklı özellik ve yeteneklere sahip yeni karakterlerde oyun içerisinde yerini almış durumda. Ayrıca 5 farklı bölüm ve her bölüme ait 24 ayrı seviyenin bulunduğu Cut the Rope 2'de kumlu baraj, orman ve hurdalık gibi mekan tasarımları da bulunuyor. Türkçe dahil olmak üzere birçok dil desteğinin bulunduğu oyun ''Cut the Rope 2, AppStore'da Yayınlandı'' başlıklı haberimizde de belirttiğimiz üzere 1.79 Tl fiyat etiketi ile dün App Store'da satışa sunulmuştu.

iPhone ve iPad cihazlarınıza aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebileceğiniz ve Android versiyonunun önümüzdeki yıl yayınlanacağı bildirilen oyunda, oyuncuların nasıl bir deneyim yaşayacaklarını anlatan ve ana karakter Om Nom'un artık sabit olmadığını görebileceğiniz Cut the Rope 2 tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Cute the Rope 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ