Cut the Rope 2 Çok Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

Cut the Rope 2 Çok Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS ve Android platformlarında yayınlandıktan sonra en popüler oyunlar arasında yerini alan Cut the Rope'un ikinci versiyonu 2014 yılının başında mobil uygulama mağazalarında yayınlanacak.

ZeptoLab tarafından geliştirilerek çıktığı ilk günden itibaren en çok oynanan mobil oyunlar arasında yer edinen Cut the Rope oyununun ikinci versiyonu iOS kullanıcıları için 19 Aralık tarihinde, Android kullanıcıları içinse 2014 yılının başlarında App Store ve Google Play Store' da yayınlanacak. iOS kullanıcılarının 1,99 Tl ücret karşılığında indirebilecekleri oyunun Android kullanıcıları için ücretsiz olabileceğini tahmin ediyoruz.

Cut the Rope 2' de ana karakter Om Nom'un hareketli olacağı ve oyuncuların bu karakter ile etkileşim içerisinde olacaklarını da buradan ziyaretçilerimize duyurmakta fayda görüyoruz. Ayrıca toplam 120 seviyeden oluşacağı bildirilen oyun içerisinde birbirinden farklı mekanların yer alacağı ve Nommies isimli karakterlerinde Om Nom'a eşlik edecekleri aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

Cute the Rope'un ilk versiyonunu Android kullanıcıları buraya, iOS kullanıcıları ise buraya tıklayarak cihazlarına indirebilirler.

Cut the Rope 2' yi oyun severlere duyuran ZeptoLab, bir de video yayınlayarak kullanıcıların ön bilgiye sahip olmalarını sağladı. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cut the Rope 2 Tanıtım Videosu

 





PAYLAŞ