Cut the Rope 2, AppStore'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

Cut the Rope 2, AppStore'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformların en çok sevilen oyunlarından birisi olan Cut the Rope serisinin devam oyunu Cut the Rope 2, daha önce ''Cut the Rope 2 Çok Yakında Geliyor'' başlıklı haberimizde de duyurduğumuz üzere bugün itibari ile Appstore'da yayınlandı.

Kullanıcıları, serinin ilk oyununda olduğu gibi sevimli karakter Om Nom'u şekerlemeler ile besleyecekleri gibi oyunda birbirinden farklı ve yeni pek çok bulmacayı bulabilecekler. Oynanış yönünden ilk oyundan farklı olmayan oyunda yeni bulmacalar biraz da olsa oyuna farklılık getirmiş ve bu farklılığın yanı sıra yeni karakterler de oyuna eklenmiş durumda. Her birinin farklı özelliklere sahip olduğu bu karakterler sayesinde oyuncular bulmacaları çözerken bazı kolaylıklardan faydalanabilecekler.

5 farklı bölüm ve her bölüme ait 24 ayrı seviyenin bulunduğu Cut the Rope 2 orman, kumlu baraj ve hurdalık gibi çeşitli mekan tasarımlarına da sahiptir. Ayrıca yeni grafik, ses ve oynanış elementlerinin bulunduğu oyun içerisinde çeşitli özelleştirme seçeneklerini de bulabilecek olan oyuncular karakterleri, şekerleri ve ipi keserken karşılarına çıkan görselleri değiştirebilecekler. Türkçe dahil olmak üzere birçok dil desteğinin de bulunduğu oyun Appstore üzerinden 1.79 Tl fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.





PAYLAŞ