Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Nerede Oy Kullanacağım? - Haberler - indir.com

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Nerede Oy Kullanacağım?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İlk turu 10 Ağustos 2014 Pazar günü, ikinci turu ise 24 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için eğer halen 'nerede oy kullanacağım' sorusuna yanıt bulamadıysanız bu haberimize mutlaka göz atmalısınız.

Ülkemizde yapılacak olan seçimler için nerede oy kullanacağımızı eski günlerde mahalle muhtarına giderek öğrenebiliyorduk. Ancak internet ve mobil teknolojilerin bizlere sunduğu yenilikler sayesinde seçim yeri sorgulama işlemini dijital ortamdan kolay bir şekilde yapabiliyoruz.

Seçmen Sorgulama

Yüksek Seçim Kurulu - YSK tarafından geliştirilen Seçmen Sorgulama uygulamaları seçim yeri sorgulamak için büyük kolaylık sağlıyor. Temel olarak kimlik bilgilerinizi girerek nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenebilmenizi sağlayan uygulamalar, aynı zamanda sandık bilgisi sorgulama işlemini de mümkün kılıyor.

Ailenizdeki herhangi bir bireyin, arkadaşlarınızın ya da komşularınızın seçimde oy kullanacakları yeri ve sandık bilgilerini kolaylıkla öğrenebilmenizi sağlayacak Seçmen Sorgulama mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android, iOS veya Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ