CS:GO'da sınırsız eğlence sunan 10 topluluk haritası - Haberler - indir.com

CS:GO'da sınırsız eğlence sunan 10 topluluk haritası

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 12:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Steam platformunda var olan topluluk özelliğini en iyi şekilde sunan oyunlardan biri elbette ki CS:GO'dur. oyunların orijinal modları ve haritalarının yanı sıra içerik indirmenize izin veren toplulukta, pek çok CS:GO haritaları vardır. CS:GO performansınızı tamamen değiştirerek farklı bir yere taşıyacak olan en iyi topluluk haritalarını yazımızdan bulabilirsiniz. 

CS:GO topluluk haritaları

Friday the 13rd

CS:GO kaynak kodları sızdırıldıCS:GO kaynak kodları sızdırıldı

Headquarters

Seek Hotel

Mixed Hardcore Survival

Home Invasion

Mayın Tarlası

bhop_lusine

Aim Challenge

Death of the Dream

Coop Rage

Friday the 13rd

Friday the 13rd haritası, oyun ve harita konusunda tasarım seçenekleri sunuyor. Burada arkadaşlarınızla beraber oynarken oldukça eğleneceğiniz bir saklambaç haritası genel olarak son derece eğlenceli ve ürkütücü bir atmosfere sahiptir. Saklambaç haritası olmasının yanı sura haritada pek çok saklanma yerinin olduğuna dair ipuçları elde edebilirsiniz. 

Headquarters

Headquarters haritası CS:GO oyuncuları için oldukça farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Haritalar üzerinden bilgi kaçırmak için yüksek teknoloji sunan bir tesise gizlice giriş yapmanız gerekir. Bu tesiste düşmanlar, haritayı çok daha zorlu bir hale getiriyor. 1-5 oyuncu adına ideal olan bu haritanın tasarımı son derece etkileyicidir. 

Seek Hotel

Seek Hotel eğlenceli bir  saklambaç haritasıdır. Farklı bir saklambaç haritası olan Seek Hotel’de de pek çok saklanma noktası vardır. Arkadaşlarınız oldukça eğlenceli anlar geçireceğiniz bu haritada zaman geçirirken, oynanışı özelleştirebilirsiniz. 

Mixed Hardcore Survival

Macera dolu anlar sunan Mixed Hardcore Survival, tek başınıza veya arkadaşlarınızla eğlenceli bir vakit geçirmenizi sağlar. Pek çok bölüm sonu canavar olan bu harita üzerinden derinlemesine bir craft sistemi de bulunuyor. CS:GO'nun kendi grafikleri be görüntülerinde çok daha fazlasını sunan bu haritada, oyunculara CS:GO'da bir hayatta kalma deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Home Invasion

Harita üzerinden düşman hatlarını geçtikçe, oyun daha da eğlenceli bir hale geliyor. Maksimum 5 oyuncu sınırı olan Home Invasion, oldukça zor bir haritadır. Aynı  zamanda harita üzerinde keşfetmeniz gereken sırlar vardır: 

Mayın Tarlası

Herkes tarafından bilinen Mayın Tarlası oyununun CS:GO'ya getirilmiş hali olarak değerlendirmek mümkündür. Oyunun temel özellikleri korunu ve oyunculara farklı zorlu seviyeler sunulur. 

bhop_lusine

CS:GO’da yer alan bunnyhop, oyuncunun ivme kazanarak daha uzağa zıplamasına verilen addır. bhop_lusine de, oyuncuların bunnyhop yeteneklerini geliştirmeye yönelik hareket edecekleri bir haritadır. Her ne kadar CS:GO topluluğunda pek çok bunnyhop haritası olsa da, bhop_lusine, tasarımı son dere ön plana çıkar. 

Aim Challenge

Aim Challenge, oyuncuların hedef alma yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacağı bir haritadır. Aim Challenge’da, tek bir hedef vardır. O da, tüm düşmanları öldürmek ve parkuru hızlı bir şekilde bitirmek. 

Death of the Dream

Death of the Dream, CS:GO’daki en korkunç haritalar arasındadır. Adeta bir korku oyunu gibi sunulan bu haritada perili bir ev, eski ve kirli eşyalar ve ürpertici ses efektleri vardır. Neredeyse her alanı karanlık olan bu harita, karanlığı ile atmosferi oyuncuya oldukça başarılı bir şekilde iletir. 

Coop Rage

Oyunculara görevin başlangıç kısmında nerede olduğu bilinmeyen bir yer altı bodrumunda doğması ile başlar. Burada düşmanlarınızı öldürerek hayatta kalmak için silah bulmanız gerekiyor. Coop Rage haritasında şeytab boğalar, büyük örümcekler ve karşınıza bir anda çıkan hayaletler gibi öğeler vardır. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Nadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldıNadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldı
CS:GO Steam listeleme sayfasından kaldırıldıCS:GO Steam listeleme sayfasından kaldırıldı
CS:GO'da dereceli maçlar artık ücretliCS:GO'da dereceli maçlar artık ücretli

PAYLAŞ