CS:GO'da dereceli maçlar artık ücretli - Haberler - indir.com

CS:GO'da dereceli maçlar artık ücretli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İlk etapta ücretli olarak piyasaya sürülen ve uzun bir süre ücretsiz olarak oynanabilen popüler FPS yapımı CS:GO, bazı özelliklerine erişim için ücretli üyelik sistemini getiriyor. Bu yenilik ile beraber artık Prime üyeliği olmayan oyuncular, rütbeli maçlara erişim sağlayamayacak. Ücreti ödemeyen oyuncuların XP ve rütbeleri ise iki hafta içinde silinecek. İki yıldır oyunculara ücretsiz olarak sunulan Counter Strike: Global Offensive, bazı problemlere yol açması sebebiyle bazı oyun için özelliklere erişimi ücretli yapıyor. CS:GO oyuncularının artık rütbeli maçlara erişimi için tam 123 TL ödeme yapması gerekiyor.

2012 yılında ücretli olarak çıkış yapan oyun son iki yıldır ücretsiz bir şekilde indirilebiliyordu. Oyunculara çeşitli problemler yaşatan oyun, düzeltilen her açık sonrasında yeni hileler çıkıyor ve oyunun oynanabilirliği azalıyordu. Valve ise bu noktada oyunun bazı özelliklerini kısıtlamaya hazırlanıyor ve dereceli sistemine girmek için 123 TL bir ödeme getiriyor.

CS:GO kaynak kodları sızdırıldıCS:GO kaynak kodları sızdırıldı

CSGO, rank sistemi ücretli oluyor

Counter Strike: Global Offensive resmi bloğunda paylaşılan duyuruya göre artık rütbeli maçlara giriş için Prime üyelik isteyecek. Prime üyeliğe sahip olmak için ise ücret ödeme zorunluluğu getirildi. Her türlü oyun modu ve harita oyunu ücretsiz oynayanlar tarafından kullanılabilecek. Ancak bu maçlardan XP veya rütbe artırımı mümkün olmayacak. Oyunu ücretsiz olmasından sonra indiren oyuncular, Prime üyeliğini Steam üzerinden alabilecekler. Prime üyeliği olmayanların XP ve yetenek seviyeleri silinecek. Ancak üyeliği iki hafta içinde satın alanların şuan ki XP ve yetenek seviyeleri korunacak ve direkt olarak Prime üyeliğe taşınacak.

Prime üyelik sahibi oyuncular, seviyesiz ve rütbesiz maçlara da girebilecek. Bu kullanıcıların yetenek seviyeleri bu maçlardan etkilenmeyecek. Competitive, Wingman ve Danger Zone maçları esnasında yeni oyuncular, yetenek kazanamayacaklar. Prime üyelik 11 euro olurken, Türkiye fiyatı ise 123 TL olarak belirleniyor.


Nadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldıNadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldı
CS:GO Steam listeleme sayfasından kaldırıldıCS:GO Steam listeleme sayfasından kaldırıldı

PAYLAŞ