CS:Go Artık Ücretsiz - Haberler - indir.com

CS:Go Artık Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 11:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

CS GO hayranlarına oldukça sevindirici bir haberimiz var. Geçtiğimiz saatlerde yaşanan bir gelişme sayesinde milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan Counter Strike:Global Offensive güncellemesi, ücretsiz hale getirildi. Yani CS:Go Artık Ücretsiz

CS:Go Artık Ücretsiz

Bugün gelen bir güncelleme ile birlikte çok önemli gelişmeler yaşandı. 850 MB boyutundaki bu Danger Zone güncellemesi ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale modu getiren Valve, PUBG ve Fortnite'a rakip olmayı başardı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra çok konuşulacak bir gelişmeye de imza atan Valve CS: GO'yu ücretsiz hale getirdi. Bu gelişmeler ile birlikte oldukça sevindiren CS:GO artık ücretsiz bir şekilde oynanabilir durumda. Yapılan bir açıklama ile birlikte daha önceden oyunu satanlar "Commemorative Loyalty Badge" adı verilen bir rozete sahip olacaklar.

Go4 CS:GO Turnuvası 7 Haziran'da Başlıyor!Go4 CS:GO Turnuvası 7 Haziran'da Başlıyor!

CS:GO'ya da Battle Royale modu gelebilir

Bu rozete sahip olan kullanıcılar, "Seçkin eşleştirmeler" adı altında Battle Royale modunda birbirleri ile rahatlıkla eşleşebilecekler. Milyonlarca oyuncu tarafından oldukça sık ve sevilerek oynanan bu oyuna yeni bir soluk getiren firma, ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaracak. 850MB'lık dosya boyutuna sahip olan güncelleme ile birlikte tamamen ücretsiz bir hale gelen CS:GO'nun Battle Royale haritası olan "Blacksite" haritasında toplam 18 oyuncu mücadele edebilecek. 18 kişinin hayatta kalmasına tanık olacağımız bu güncelleme sayesinde oyuncular çok heyecanlı dakikalar yaşıyor. Söz konusu olan bu güncellemeyi indirerek Battle Royale tarzındaki moda ulaşabilir ve oynayabilirsiniz.


CS:GO hayranlarına müjde!CS:GO hayranlarına müjde!
CS:GO'ya da Battle Royale modu gelebilirCS:GO'ya da Battle Royale modu gelebilir
CS:GO yeni gittiği güncelleme ile oyuncuları sinirlendirdiCS:GO yeni gittiği güncelleme ile oyuncuları sinirlendirdi

PAYLAŞ