CS Global Offensive'de Dünya Şampiyonu Olduk - Haberler - indir.com

CS Global Offensive'de Dünya Şampiyonu Olduk

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-11 09:50:04
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Ülkemizde e-spora olan ilgiyle, e-spordaki gelişimde devam ediyor. CS:GO Dünya Şampiyonası'nda yarışan ve Arjantin'le karşı karşıya gelen Türk milli takımımız bu yolda dünya şampiyonu olmayı başardı.

Son zamanlarda Türkiye e-spor anlamında büyük adımlar atarak, e-spor dünyasında aktif olmaya başladı. E-spor dünyasına ülkemizden Beşiktaş ve Galatasaray gibi büyük takımların katılması da, spor severlerin bu alana daha çok yönelmesini sağladı. Yavaş yavaş adını daha fazla duyuran e-spor dünyasından, Türkiye'yi sevindirecek bir haber de geldi. Türkiye, e-spor dünyasındaki en önemli zaferlerinden birisini elde etti. CS:GO Dünya Şampiyonası'nda Arjantin'le karşılaşan Türkiye, bu yarışta dünya şampiyonu olmayı başardı.

E-spora olan ilgi gün geçtikçe ülkemizde artış göstermeye başladı. E-sporda Türkiye'nin kaydettiği bir başarı, daha da çok ilgi doğmasını sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde e-spor dünyasında, CS:GO Dünya Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonanın finalinde yer aln Türkiye Arjantin ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmanın sonucunda Türk milli takımımız dünya şampiyonu olmayı başardı. Counter Strike: Global Offensive Dünya Şampiyonası'nda boy gösteren Türk milli takımımız, Arjantin ile karşılaştığı mücadelede 2-1 galip gelerek CS:GO Dünya Şampiyonu olmayı başardı. Bu başarı sonucunda Türk milli takımımız İstiklal Marşımızı tüm dünyaya duyurdu.

Türkiye karşılaşmanın ilk yarısına 11-0 geriden başladı. Fakat bu skor millilerin moralini düşürmedi ve bu maçı çevirmeyi başararak 1-1'lik beraberlik elde ettiler. Son karşılaşma da galibiyet elde etmeyi başaran Türk milli takımımız, dünya şampiyonu olmayı başardı.

 





PAYLAŞ