Crytek'ten Mobile ''The Collectables'' oyunu geliyor - Haberler - indir.com

Crytek'ten Mobile ''The Collectables'' oyunu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Far Cry ve Crysis oyunları ile tanınan ünlü oyun firması Crytek, iOS ve Android platformları için geliştirdiği ''The Collectables'' oyununu tanıtarak önümüzdeki günlerde ücretsiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

Bilinen en iyi oyun motorları arasında bulunan CryEngine üzerine inşa edilen The Collectables oyunu grafikleri ile dikkat çekmekle beraber bol miktarda aksiyon öğesini bulacağımız oyunda kullanıcılar kendi ordusunu kurarak düşmanlara karşı savaşacaklar. Bunun yanı sıra oyun içerisinde kullanıcıların silahlarını yükseltebilecekleri ve karakterleri geliştirebilecekleri bir özelliğinde olmasına muhtemel gözü ile bakıyoruz.

Yakın bir zaman içerisinde Free to Play yani ücretsiz olarak yayınlanacak oyunu iOS ve Android kullanıcıları cihazlarına indirebilecekler. Dilerseniz Crytek tarafından daha önceden Windows bilgisayarlar için yayınlanmış olan Far Cry oyununu buraya tıklayarak ya da Crysis oyununu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Türkiye'de en çok oynananlar listesine girebilecek bu oyunlar altın değerinde. Hikaye ve akıcılık bakımından oldukça eğlenceli ve aksiyonlu olan bu oyunu hala oynamadıysanız kütüphanenize ekleyin!

İndir.com aracılığıyla hızlı ve güvenilir bir şekilde indirebilirsiniz.





PAYLAŞ