Crytek'in Mobil Oyunu 'The Collectables' Çıktı - Haberler - indir.com

Crytek'in Mobil Oyunu 'The Collectables' Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Crysis ve Far Cry oyunlarını geliştiren ve başında yerli girişimci Cevat Yerli'nin bulunduğu Crytek firması beklenen mobil strateji oyunu The Collectables, iOS platformunda yayınlanarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Geçen Ocak ayı başında yayınladığımız haberde geliştirme çalışmalarının devam ettiğini duyurduğumuz The Collectables oyunu, bugün itibariyle Apple App Store'da yerini alarak aksiyon ve strateji oyunlarını seven oyuncuların indirmesine sunuldu. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen ve gerçekçi bir fizik motoruna sahip olan mobil oyunda kendi askerlerinizden oluşan birliğinizi iOS cihazınızın dokunmatik ekranını kullanarak kolay bir şekilde yönetebilir ve The Enemy adı verilen acımasız düşmanlara karşı mücadele ederek onları yok edebilirsiniz.

The Collectables indir

Oldukça kaliteli grafiklere, çevresel faktörlere, farklı oyun karakterlerine, savaş araçlarına ve patlama sahnelerindeki kaliteli görselleri ile bilgisayar oyunlarından hiç bir farkı olmayan The Collectables'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone veya iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan The Collectables Çıkış Videosu'nu izleyerek oyun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




The Collectables Oyunu Çıkış Videosu


PAYLAŞ