Crytek Warface İçin Geri Dönüyor: Devasa Boyuttaki Çernobil Haritası ile Geliyor - Haberler - indir.com

Crytek Warface İçin Geri Dönüyor: Devasa Boyuttaki Çernobil Haritası ile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-29 15:15:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Crytek'in geliştirip My.com'un yayınladığı, Warface'e devasa boyuttaki Çernobil haritası eklenerek tekrardan oyuncularına sunulacak. Çernobil'de çalışan insanlar için kurulmuş olan Pripyat şehrine gideceğimiz oyunda. Yeni haritası Çernobil 2017'nin sonlarına doğru çıkacağını açıkladı.

 

 

Crytek tarafından geliştirilip My.com'un ise yayıncılığını üstlendiği Warface için yepyeni özellikle ve içerikler geliyor. Gamescom 2017'de yayınlanmış olan bilgilere göre oyuna, çernobil faciasından önce santralin çalışanlarının yaşamış olduğu "Pripyat" şehri eklenecektir.
Oyuncular bu terk edilmiş şehre giderek v oyuna yeni eklenmiş oyun mekanikleri ile birlikte yepyeni bir oyun deneyimi yaşacaktır.

 

 

2017'nin sonlarına doğru yayınlanağı belirtilmiş olan Pripyat güncellemesinin, Warface gelmiş olan neredeyse en sağlam güncelleme olacağını söylüyor Crytek ekip çalışanları.
Son derece tehlikeli yer olan Pripyat'ın atmosfer ortamı, oyuınculara özellikle de kıyamet sonrasında çevrenin ve ortamın nasıl olacağını göstermektedir.
Zaten orjinali Ukrayna'da bulunan Pripyat şehri, yıllarca kullanımadıktan sonra hayalet şehrine döndüğünden dolayı turistlerin tercih ettiği yerlerden birisi oluyor.
Çernobil nükleer santralini ve oluşturmuş olduğu etkiyi görmek isteyen milyonlarca insan, Ukrayna,'nın bu bölgesine ziyarette bulunuyor.

 

" width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">





PAYLAŞ