Crysis'den yeni oyun haberleri - Haberler - indir.com

Crysis'den yeni oyun haberleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-15 11:00:17
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Crysis cephesinden yeni oyun için hazırlıkların başlandığına dair açıklama Twitter üzerinden paylaşıldı. Crysis, 2007 yılında oyuncuların beğenisine sunulan ve birçok kişi için ismini efsaneler arasında yazdırmayı başaran bir oyun oldu. 2007 yılı içerisinde düşünmek gerekirse dönemin ilerisinde bir görüntü kalitesi ve oyun mekanikleri ile beraber oyuncuların beğenisine sunulan oyun serisi, uzun süredir sessiz bir şekilde ilerliyordu. Öyle ki son oyunun yayınlanmasının ardından tam 7 yıl geçmişti. Crysis serisi Türkçe dil desteği sayesinde ülkemizde de oldukça sevilen oyun serilerinden biridir. Türkçe menüye sahip olan oyunlara rastlamak oldukça zor iken, Crysis'ın tamamen Türkçe alt yapılı bir oyun sunması Türkiye'deki oyun severlerin gönlünü fethetmiş gibi gözüküyor. Bununla beraber aynı zamanda oyunda yer alan karakterin sahip olduğu yüksek teknoloji kıyafeti oyunculara birçok özellik sağlamasıyla beraber beğeni kazanmıştı.

 

Crysis 3, Yılın En İyi Bilgisayar Oyunu SeçildiCrysis 3, Yılın En İyi Bilgisayar Oyunu Seçildi

Crysis'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ise oyunu severek oynayan oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı. 2016 yılından bu yana paylaşım yapmayan Crysis'ın Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım gelmesi yeni oyun hakkında çalışmalar yapılıyor iddiasını da oldukça güçlendiriyor. Crysis tarafından yapılan bu paylaşımda sadece "Receiving Data" (veri alınıyor) yazısı bulunuyor. Resmi hesap üzerinden yapılan bu paylaşımın ardından Crysis tarafından yeni bir Remastered oyunu gelecek iddiaları oldukça güçlü oldu. Bu bilgilere rağmen yeni oyunun bir Remastered versiyonu mu yoksa Crysis serisine dahil yeni bir oyun mu geleceği henüz bilinen bir durum değildir. Her iki durum karşısında da özlenen seriye uzun yıllar sonra kavuşacak olan serisinin hayranları bu habere oldukça sevinmiş durumdadır. 

Crysis serisinin yeni oyunu ne zaman çıkacak?

Uzun bir aradan sonra gelmesi beklenen Crysis oyununun çıkış tarihi ile ilgili de çeşitli söylentiler vardır ancak oyunların büyük bir olasılıkla yeni konsolların çıkış tarihiyle beraber satışa sunulacak. Bununla beraber aynı zamanda buy tahminleri destekleyecek olan bir paylaşımda Xbox cephesinden geldi. Crysis'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan “Receiving Data” (veri alınıyor) paylaşımına yanıt olarak, Xbox resmi Twitter hesabından “This is not a drill” (bu bir şaka değil) paylaşımı yapıldı. Yapılan paylaşımlar birbirini takiben doğrular nitelikte olup ihtimalleri kuvvetlendiriyor. 

 


Crysis'in Yapımcılarından Yeni Oyun: HUNT (Video)Crysis'in Yapımcılarından Yeni Oyun: HUNT (Video)
Crysis ve Crysis Warhead, DRM'siz Şekilde Satışa SunulduCrysis ve Crysis Warhead, DRM'siz Şekilde Satışa Sunuldu
CRYSIS MAXIMUM EDITION sistem gereksinimleriCRYSIS MAXIMUM EDITION sistem gereksinimleri

PAYLAŞ